tisdag 17 augusti 2010

Emil i Lönneberga blir Muslim?

Islam Är En Svensk Religion! Ramadan Är En Svensk Tradition!
(Islam en svensk religion, Uppsala Universitet) (Ramadan en svenska tradition, Muslimska friskolan)

Vet hut, svensk, om du protesterar! Du ska underkasta dig och hålla käft!
Vår kära, blivande statsminister(?), Mona Sahlin, har ju sagt: "Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka". (Sveriges radio P1 17 maj 2001) Wikiquote

Så, käre svensk, det är bara att sätta igång! Vi börjar med tvagningen, som är ett måste före bönerna fem gånger per dag! I slutet på denna video ser vi en liten tecknad gosse visa barnen hur tvagningen ska gå till.Nu när du är ren och fin går vi vidare till böneutropet från vår allra svenskaste moské i Malmö. Lyssna och njut!Efter att ha njutit av detta inser vi hur fattigt Sverige och Europa har varit utan denna underbara religion! Och hur berikade vi nu är.
(Va! Protesterar du? Då vet du vad du ska rösta på, eller hur?)
Här kommer då vår käre Emil, som en tröst för oss tokstollar, som vill värna det svenska.


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Emir i Al-Lhunnebergah, en bus-pojke i sann Jerzy-anda som kastar stenar på dialog-fjärdingsmännen, våldtar svenne-horan Lina, hissar upp sin huckle-klädda lillasyster Aida i flaggstången, knivrånar svennebögen Alfred på hans velociped och Alexander Bell-telefon. Ej att förglömma att han bränner ner traktens skolor.

  Det är tydligen viktigt att tvaga, händer, fötter och nylle fem gånger om dagen. Resten av kroppen är dock inte så viktig. Det räcker att bada en gång om året inför Ramadamadingdong.

  SvaraRadera
 2. Nej Robin, du har fel.

  Man ska göra "Ghusl" inför varje fredagsbön samt efter varje samlag och så ofta man känner att det behövs för att behålla sin hygien på topp.

  Ghusl innebär att man tvättar alla delar av kroppen från topp till tå.

  SvaraRadera
 3. Jag skiter väl i om du gör ghusl eller inte. Hoppas att du inte glömmer att täcka din "awra" för annars lär allah bli vred på dig vart det lider. Är du kvinna så innebär det att du duschar med kläderna på. Hoppas det känns skönt för dig.

  SvaraRadera