fredag 4 juni 2010

Nu blir mångkulturen grundlag

 Fria Tider skriver om hur våra riksdagspartier nu ändrar vår grundlag för att slå fast att Sverige inte längre ska vara svenskt - utan mångkulturellt!
I största tysthet klubbade riksdagen igenom detta nu strax före valet. Och efter valet ska den andra omröstningen ske. Smygvägen förändras vårt Sverige. Och större delen av svenska folket sover och vet ingenting!
När ska svenska folket vakna?
Jag trodde i min enfald att svensk grundlag var något tryggt och stabilt, som våra naiva och okunniga riksdagspolitiker inte kunde ändra på så lätt. Jag hade fel.
Från Fria Tider:

"Mångkulturen blir grundlag
Förändringarna i regeringsformen innebär bland annat att 'ensamkommande flyktingbarn' till viss del nu får fler grundlagsskydd än tidigare. På samma gång omöjliggörs en politik som kräver assimilering av invandrare då dessa får grundlagsskyddade rättigheter att slippa försvenskas och lära sig det svenska språket. Ett helt nytt tillägg till regeringsformen lyder:
'Etniska, språkliga och religiösa minoriteters möjligheter att behålla och utveckla ett eget kultur och samfundsliv ska främjas.'
En liknande reglering infördes 2002, men då gällde att det etniska samfundslivet 'bör' främjas. Nu är paragrafen istället tvingande."

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja se mångkulturell särlagstiftning i trafiken.

  skulle det fungera,tro?

  SvaraRadera
 2. För det första är inte nationaldagen genuint svensk. Inte många brydde sig om nationaldagen, eller som den hette förr "svenska flaggans dag", förr.

  För det andra är det invandrarna som påverkat Sverige och fått oss att börja införa nationaldagen, nåt som de ofta firat.

  http://ligator.blogg.se/2010/june/nationaldagen-och-invandrarna.html

  SvaraRadera
 3. Var hittar man texten mångkulturellt samhälle i grundlagen från 2010.

  Snälla skicka en länk hit

  SvaraRadera
 4. Var hittar man texten mångkulturellt samhälle i grundlagen från 2010.

  Snälla skicka en länk hit

  SvaraRadera
 5. Här är en av flera: https://aktualia.wordpress.com/2011/07/10/mangkulturens-historia-i-sverige/
  Sök på "mångkulturellt samhälle i grundlagen"!

  SvaraRadera