torsdag 3 juni 2010

Kryp för muslimerna - om du vill leva!

En ung muslim misshandlade ett äldre par, så att kvinnan dog. Han får ett extremt lågt straff, ett år och tio månader, mycket lägre än normalt. Nu släpps han fri i väntan på överklagande. - Han är jublande glad, säger hans advokat Leif Silbersky.
Vad sänder detta för signaler? Jo, om en svensk säger något som retar en muslim, så får han skylla sig själv om han blir misshandlad och dör. Muslimen får nästan inget straff alls!

Vad var det Jens Orback sa efter mordet på Theo van Gogh, (mannen som fick plikta med sitt liv för att han kritiserat islam och retat muslimerna)? - Det är också ett försvar för dig och mig att nån gång kanske vi hamnar i minoritet och försvarar vi dom andras rätt, ja då går vi lite tryggare.

Signalen från hela etablissemanget är glasklar: Reta aldrig en muslim! Då kan det gå som i Landskrona.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Jag kan inte höra hans famösa yttrande på detta youtube-inslag? Är det redigerat eller finns det på en annan video?/M*h

  SvaraRadera
 2. Ja, detta får helt fel signaler att han sätts på fri fot och dessutom råga på allt kan få betydligt lindrigare straff i Hovrätten än de 22 månaderna han blev tilldömd i Tingsrätten eller kan t.o.m. bli helt frikänd. Det får vi inte hoppas. Om detta kommer hända så är chansen stor för att det uppstå en mobb som kommer utdela det straff han förtjänar.

  Ursäkta svordomen, men det är helt åt helvete fel att man i bananrepubliken Sverige får längre fängelsestraff för skattebrott än för mord.

  Signalerna som det blir nu är inte bara att det kan gå som fallet i Landskrona, signalerna är även att det politiska etablissemanget (de sju riksdagspartierna men framförallt Jens Orback) tycker det är helt okej att man inte ska kunna tillrättavisa när en muslim gör något fel som t ex parkerar sin bil på en P-plats för handikappade, även om man blir slagen till döds.

  Vad säger detta om makthavarna och det svenska rättssamhället idag?

  SvaraRadera
 3. Etablissemanget vill provocera fram raskravaller. Varför tror ni man låter militären öva strid mot svenskar? Svinen planerar ett blodbad på oss och sedan förklarar man undantagstillstånd, förbjuder SD och släcker ner internet. Sedan är det fritt fram för vilka övergrepp mot svenskarna dom än känner för.

  SvaraRadera
 4. Tss. Inte fick han mindre straff för att idioten sades tillhöra islam. För det första så var han bara muslim i sin titel, och för det andra så får alla på tok för låga straff i sverige. Det var knappast denne idiot"muslim" som fixade sitt korta straff utan den svenska lagen. Sätt idioten i ett långt straff eller utvisa honom. Det borde vara så oavsett vilken religion snubben haft.

  SvaraRadera
 5. Anonym! Mot slutet, ca 2,44 kommer det.

  SvaraRadera
 6. Orback ja just det,vilken jävla nolla.

  SvaraRadera