tisdag 25 maj 2010

Invandringen leder till idealsamhället, säger både höger och vänster?

En tanke slog mig häromdagen: Varför är både höger och vänster eniga om att en så gott som fri invandring är det bästa för Sverige? Det är väl anmärkningsvärt eftersom de samhällssystem som de har som mål, ju är varandras motsats. Vänstern vill ha en stark stat, som styr medborgarnas liv genom hög beskattning och bidrag till de lydiga, medan högern/liberalerna vill ha frihet från statlig styrning. Om jag har fattat rätt.

Är det då inte väldigt märkligt att båda sidorna tror att invandringen kommer att gynna skapandet av just deras idealsamhälle? Är inte någon sida lurad? Båda kan ju inte ha rätt.
Vet inte alla i partiledningarna att en fri invandring inte går att kombinera med en allmän och generös välfärd åt alla, utan undantag och från första dagen i Sverige?

Och varför hyllar både högern och vänstern mångkulturen som ett ideal? All erfarenhet visar ju att den leder till maktkamp, inbördeskrig och folkmord. Se hur det gick i Jugoslavien. Mångkulturen kan bara hållas i schack i en hård diktatur. När diktaturen faller släpps helvetet lös.

När, hur och varför bestämde alla europeiska länders ledare att införa mångkultur genom en stor invandring av främst muslimer? Varför var detta så viktigt att man gick emot sina egna befolkningars vilja? Hade det, som vissa tror, med oljekrisen att göra? Fri invandring från arabländerna i utbyte mot olja? Vad annars?

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Att högern vill ha billig arbetskraft är ingen nyhet. Idiotinvandringen ställer till arbetsbrist, vilket i sin tur leder till sänkta löner och välfärd. Vänsterslöddren och högersvinen har i slutänden samma agenda: Att ha makt över folket, så det rävspelet har jag genomskådat för länge sedan. Helt jävla ointressant idag att rösta höger, mitten eller vänster. Äcklen har samma mål hela högen. Det krävs något nytt, eller i värsta fall en sjuhelvetes revolt...Blodsven

    SvaraRadera
  2. Fast dom där svinen talar inte om vems ideal-samhälle det leder fram till. Hade dom talat om att det antingen leder till ett Orwellianskt polisstats-samhälle eller islamistiskt kalifat så hade dom blivit bortröstade fort som fan!

    SvaraRadera