måndag 12 april 2010

Muslimernas "fina" klankultur

Många som kritiserar Sverigedemokraternas kritik mot invandrares överrepresentation i brottslighet vet väldigt lite om fakta bakom fenomenet. Man säger att det berodde inte på att han var invandrare att han slog ihjäl den äldre svenska kvinnan i Landskrona. Jag menar att det gör det visst.
Han skulle aldrig ha slagit en gammal kvinna från sitt eget land och en svensk kille skulle inte ha slagit någon som kunde varit hans farmor. Hur mycket vet de politiskt korrekta om vissa muslimers kultur egentligen? Vad vet de om den s.k. klankulturen?
I många muslimska länder är befolkningen uppdelad i klaner, med en mäktig klanledare. Man måste gifta sig inom klanen, annars får ju makarna olika klanledare. Heder och status är bland det viktigaste. En kvinnas heder är hennes oskuld. Hon kan inte höja sin heder eller status, bara förlora den.
En man kan höja sin status genom att förnedra män från en annan klan. Det effektivaste sättet är att våldta en annan klans kvinnor.  Sex utanför äktenskapet är en dödssynd - för klanens flickor. Flickorna riskerar att dödas. Dessa hedersmord begås även i Sverige. Pojkarna kan bevisa sin överlägsna "manlighet" genom att "roa" sig med de syndiga svenska flickorna, eller hororna, som de kallas. Bröderna bevakar sina systrars oskuld, samtidigt som de förför godtrogna och lättlurade svenska flickor.
Dessa rättrogna muslimer skulle aldrig gifta sig med en svensk flicka som de tagit oskulden på. Hon är ju använd och smutsig. Bara en ren och oanvänd oskuld ur den egna klanen duger. Denna kultur tar de givetvis med sig till Sverige.
Tänk på fadern som gjorde tummen upp till sin son som var anklagad för gruppvåldtäkt på en svensk flicka. Tänk på invandrargängen som rånar ensamma svenska barn och ungdomar. De höjer sin status och sitt anseende. "Kartellen" rappar och begår brott och är idoler i förorterna. Vakna upp och ta reda på fakta!

 Bloggaren Vargen skriver "Bokstaven D i SD står för dumhet". Han tillhör de naiva, godtrogna svenskarna som inget vet om verkligheten bakom den muslimska fasaden..
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

12 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag är också sorgligt förvånad över den barnsliga trotsen som råder bland svenska politiskt korrekta mot idén att ens uppväxt kan påverka ens handlanden och motiv till dessa. Att andra kulturer inte har ett annat sätt att se på saker och ting.

  Detta förnekande av att kulturer och tankesätt kan krocka är det som orsakar det de kallar rasismen. Man försöker skriva på näsan på människor med "låg utbildning och inkomst" vilket ju är de korrektas nidbild av vad de kallar rasister, om vad som är rätt att tycka.

  Och när man väl några få gånger erkänner att det finns olika kulturer så ifrågasätter man vad som är svensk kultur, vad som är svenskt. Den som frågar det gör det av antingen ren ointelligens eller bara för att provocera då de vet att man inte kan svara på det objektivt.

  Man kan fråga vad som är muslimsk, iransk, kinesisk, finsk, amerikansk, sydafrikansk, Elefenbenskustens osv. kultur på samma sätt och sticka hål på varje svar utan att muslimen kan sakligt argumentera mot. Detta innebär att varje diskussion mynnar ut i en pseudodebatt som PKisten då anser att ahn vunnit eftersom ingen kan förklara det, allra minst han själv.

  Detta tankesätt att föra diskussion sitter så inympat i svensken att de inte ens reflekterar över sina egna tankar utan upprepar bara vad de lärt sig. Frånvaron av kritiska åsikter gör att man tror att det man ser i media är sanningen då (svensk) media är så enkelspårig. Även om jag märker att t.ex. SvD faktiskt ifrågasätter de invanda tankarna det politiskt korrekta sverige har. De har ju sina pkister, men där finns någorlunda högt till tak där olika åsikter diskuteras och tas på allvar.
  Axess är också en relativt öppen tidning där man vågar tänka utanför ramarna.

  Följdaktligen har det inte dröjt länge innan vänstern börjar kasta sina tillmälen likt AFA på demonstrationer :)

  SvaraRadera
 3. Jag läste några inlägg på denne "Vargens" blogg och det skrämmer mig oerhört att han är långtifrån ensam om att vara så indoktrinerad att han slutat att tänka själv och skaffa sig relevant information. Än värre blir det ju om han dessutom är lärare.

  SvaraRadera
 4. “Mammamakt” var den enda som hade något vettigt att säga, resten var hjärntvättade PK-zombies.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Varför tar admin bort
  vissa kommentarer?

  SvaraRadera
 7. Anonym: det kanske är för att alla “anonyma” inte vågar stå för vad dom tycker. Hitta på ett namn i alla fall!!

  SvaraRadera
 8. Hallå kära Anonym! Jag tar endast bort spam. Jag ska kanske spara ett exempel så att du får se. Det är ofta idiotisk reklam för Viagra på engelska. Obs, jag tar aldrig bort kritiska kommentarer skrivna på svenska. Kritik är välkommen.
  Du ska veta att många tröttnar och inför bokstavs-skrivning som sorterar bort spammen.

  SvaraRadera
 9. Du kanske skulle läsa om Islam och hur muslimer ska vara istället för att skriva tjafs på din blogg som andra kanske ärligt talat tror på?

  SvaraRadera
 10. Sara lilla, jag tror dom flesta av oss har läst mer om islam än vi någonsin har velat och vet mer än vi någonsin velat veta. Annars hade vi inte kommenterat eller skrivit det vi gör.

  SvaraRadera
 11. Anna-Marie: Jasså? Så du menar att du har läst annat än svenska tidningar?

  SvaraRadera
 12. Absolut Sara, om du hade läst min kommentar så hade du inte ens behövt ställa frågan.

  SvaraRadera