söndag 4 april 2010

Den svenska tragedin i vardagen

Jan Milld sätter ord på vad som kan drabba vem som helst av oss, i vardagen i den svenska tragedin, denna gång i Landskrona:

"Den dödade kvinnans sista ord blev: 'Ni invandrare har noll respekt för regler och äldre'. Bakgrunden till dessa ord var att den unge mannen hade parkerat sin bil på en plats för handikappade.[...]
Ovanpå detta har vi denna hetslagstiftning, riktade mot svenskar. Inte bara ska vi lära oss att stiga undan i vardagen, för att inte bli nedslagna. Vi måste också vakta vår tunga så vi inte säger något ovänligt, då kan det leda till straffrättsliga påföljder."
Och man kan bli nedslagen och dödad.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

11 kommentarer:

 1. Lol, ja för du har ju aldrig sett svenskar som tränger sig före, som parkerar på handikappsplatser, som tar för sig. Jag har kunder (svenska vita härliga som du) som nekar att betala för de varor de tagit. Igår hade jag en utkörning, då han fick reda på att han skulle betala 105 kr vid leverans i telefon, blev jag förvånad att han sa han har bara 100 kr, och att han inte har något skrammel..det var ingen arab, ingen muslim, utan en svensk vit arier som dig ;)
  När äldre kommer på bussen så brukar det vara dessa hemska araber och muslimer som ställer sig upp för att bereda plats. Jag tror att du och dina gelikar är förblindade av ert hat..

  SvaraRadera
 2. Bahlool! Tror du killen skulle ha misshandlat paret om de varit hans landsmän? Kan du förneka att muslimer känner mindre lojalitet med svenskar än med sina muslimska landsmän? Kan du förneka att denna kvinna dog för att hon var en svensk som sade något som retade upp en invandrare? Kan du förneka att främmande kulturer som krockar är en krutdurk?

  SvaraRadera
 3. Araber och muslimer förnekar sig aldrig. Detta är tydligen ett genetiskt drag hos detta pack och uppvisas i alla sammanhang gentemot andra arter.

  SvaraRadera
 4. Japp han hade misshandlat sina landsmän, eller menar du att muslimer inte slåss med varandra..Ni har fel tankesätt, ni utgår ifrån att man i stridens hetta tänker efter, oh han är svensk oh han är arab, det gör man inte..Jag har själv varit i slagsmål otaliga gånger med invandrare, med muslimer, med svenskar, med kristna, när du bråkar så bråkar du beroende på vad som skett och pga vad en person gjort eller sagt inte pga ras eller religion, det har i alla fall inte jag gjort.

  Att en muslim känner mindre lojalitet med en svensk är väl helt naturligt, du känner väl mindre lojalitet mot en muslim än mot en svensk eller? Det var faktiskt en rätt dum fråga feminix ;)
  Hon dog för hon var på fel plats vid fel tidpunkt. Det var inte så att han var ute för att skada äldre eller skada svenskar lol...
  Jag förnekar att främmande kulturer som krockar måste vara en krutdurk..se på Kanada och Australien se på USA, även om man har problem, så funkar det rätt bra.

  SvaraRadera
 5. "Jag har själv varit i slagsmål otaliga gånger med invandrare, med muslimer, med svenskar, med kristna, när du bråkar så bråkar du beroende på vad som skett och pga vad en person gjort eller sagt inte pga ras eller religion, det har i alla fall inte jag gjort."

  Tack, nu vet vi var du har åtdragit dig dom obotliga hjärnskadorna. Håll dig till att knåda pissa eller ännu hellre, flytta tillbaka till Virak eller var du nu kommer ifrån. Byeeeee!!!!

  SvaraRadera
 6. Robin ta din medicin, tror du med fullaste allvar att jag ska lämna mitt hemland Sverige för att en inavlad nazist som du ber mig om det? Skärpning ;)
  När ska du lära dig bemöta argument med argument? Människor som du finns det gott om, och de är verkligen miserabla i sina liv. Älskar dig min bror :))))

  SvaraRadera
 7. LMAO Ditt hemland? Nu skrattade jag så våldsamt att jag nästan trillade ur soffan! Fårskalle, din klena begåvning beror sannolikt dels på koran-indoktrinering och senare på det som du själv beskriver, åtskilliga slagsmål som du upplevt i ditt liv. Din amerikanske med-mussla boxaren Mohammed Ali har lidit av medicinska problem sedan 70-talet p g a sin kariär som pugilist. Det är vetenskapligt bevisat,din tok-frans!
  Jag däremot, har tillskillnad från dig, som medlem av den civiliserade världen haft bättre saker för mig än att gå ut och slåss med apa-jävlar. Sånt överlämnar jag åt grott-varelser från stenåldern som dig. Men en liten tröst för dig, ni har ju uppenbarligen lyckats upptäcka elden. Nu återstår nästa steg att upptäcka hjulet också. Lycka till, pissa-knådar'n!

  SvaraRadera
 8. bahlool
  Detta är inte ditt hemland. Du är ju en wannabe arab. Du vill så gärna vara en renrasig arab. Så varför inte fortsätta baka pizzor och kaga bögar på storbildstv nere på arabön.

  Då får du till och med göra allt det där andra som din profet uppmanar dit till. Saker som lagen förhindrar dig att fullt leva ut.

  Nej Bahlool. Denna form av vansinnesdåd är otroligt ovanliga ibland andra människor. Visst sker dom. Men inte på detta brutala sätt. Det är nästan uteslutande människor från muslimska länder som beter sig så här. Fördom. Inte alls. BRÅs rapport bekräftar detta. Sen är det ju samtidigt så enkelt att det bara är att se sig om i världen.

  Du är inget annat än en lögnare Bahlool och en svag människa. Varför inte fördöma händelsen och det sjuka våldet? Istället går du i försvar för en broder, och du har till och med lyckats med att få det att bli judarnas fel på din blogg.
  DU ÄR INTE FRISK

  SvaraRadera
 9. Stackaren åker väl hem på semester som alla andra musslor då och då. Kanske han konstaterat att internet-uppkopplingen inte är lika bra där nere i arabien. Kan säkert vara en stor anledning till att han stannar kvar här. Å andra sidan behöver han ju inte nöja sig med bög-porr enbart på storbilds-tv'n där nere. Kom igen, B, där nere kan du ränna omkring i klänning och rolig hatt utan att nån tycker det är särskilt märkligt. Ej heller kommer nån tycka du är särskilt märkligt om du hojtar allahu akhbar stup i kvarten. Där kan du riktigt omfamna din inre mussla och vara dig själv. Låter inte det bra, B?

  SvaraRadera
 10. Jaha, Baloo har varit i slagsmål otaliga gånger...

  Förr fick man lära sig att; slåss är ett bevis på andlig fattigdom.
  Varför slåss, när du kan använda dina ord!?
  Alltså bevisar detta bara att musslor är andligen fattiga eftersom dom måste använda knytnävarna istället för ord. Så synd om dig Baloo och “23-åringen” och alla andra sillmjölken.

  SvaraRadera
 11. Bahlool! Denne invandrare skulle ha hejdat sitt slag om han sett att hon kom från hans land. Han och många andra invandrare, särskilt muslimer föraktar svenskar, som de anser är syndiga och ogudaktiga och förtjänar att dö för att sen komma till helvetet och brinna för evigt. Medan de själva tror att de kommer till paradiset om de kämpar mot de otrogna. Tyvärr är det verkligheten.

  SvaraRadera