lördag 31 oktober 2009

Sunt förnuft om Islam

Jag rekommenderar ett besök på bloggen Kulturkrig. Där kan man läsa:
"Låt oss här till att börja med konstatera att det finns två sorters rädsla: rationell och irrationell. Ibland finns det definitivt goda skäl att vara rädd. Och när Sverige, liksom större delen av Europa, är mitt uppe i den största demografiska omvälvningen sedan folkvandringstiden utan att det vare sig i riksdagen eller i media förs någon seriös diskussion om dess konsekvenser, finns det då verkligen inte skäl att åtminstone känna lite oro? För inte är det väl rimligt att utgå ifrån att en så stor förändring inte sätter spår, varav en del negativa? Särskilt inte med tanke på att en ökande andel av invandrarna kommer från den muslimska världen och i hög utsträckning bär på värderingar antitetiska till de moderna västerländska. (Exakt när etniska svenskar hamnar i minoritet i vårt land är svårt att säga, men inget tyder på annat än att det kommer ske innan århundradets slut och med tanke på att riksdagen tycks enig om behovet av ökad invandring för att bibehålla tillväxten kan det mycket väl ske redan inom några decennier. - Idag är ungefär en femtedel av befolkningen födda i utlandet eller av föräldrar som båda är det, enligt SCB.) "

Läs den bloggen! Den är bland det bästa jag läst.

Lennarts blogg (fp) läser man följande:
"[...] islam är den religion som är minst tolerant mot andra. Dödsstraff om man avviker till exempel och att kvinnor ärver hälften gentemot mannen samt att våldtäkt skall av kvinnan kunna styrkas av tre manliga vittnen, annars gör hon sig skyldig till utomäktenskaplig förbindelse och skall straffas med stening till döds...
Ja det står en massa dylikt i Bibeln också men kristendomen gick igenom en hel reformation, renässans och upplysningstid medan den muslimska världen dominerades av turkarna och det återspeglas i vår tid, tyvärr.
För när senast tog muslimska ledare upp striden mot de som i deras religions namn mördar, våldtar och spränger ihjäl oskyldiga? Knappt ett mummel hörs när yttrandefrihet åsidosätts eller författare mordhotas.
Men vad är det som gör att unga män så lätt av rabiata imamer under fredagsbönen kan fås att tro att enbart att spränga sig själva, och en hoper andra, i blodiga småbitar ger mening åt livet?"

Så visst har Åkesson och Ekeroth rätt i sin islamkritik.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Det enda sättet för svenskar att bli fler är barnalstring. Men då måste vi sluta skilja oss så fort det kniper. Annars får vi bara neurotiska barn som inte vill ha barn. Då utrotas vi - och det är inte arabernas fel, utan vårt eget.

  Om vi skall sluta skilja oss så måste vi sluta med den idiotiska likhetsfeminismen och den fördärvliga genus"vetenskapen" - som bara är förklädd marxism, avsedd att försvaga och sterilisera oss. Kvinnliga kvinnor och manliga män är det enda som kan rädda landet och folket.

  SD är i grund ett invandrarvänligt parti, eftersom massinvandring alstrar invandrarfientlighet.

  SvaraRadera
 2. Jag håller helt med. SD har även den bästa familjepolitiken.

  SvaraRadera
 3. Man kan gott gå längre, i alla fall på sikt (och araberna blir glada, det kan man bjussa på): Den som ensam försörjer en familj får skattehalvering! Minska bidragen och öka belöningen för hängivet arbete. Och öka änkepensionen!

  Pappan

  SvaraRadera