söndag 6 september 2009

Steg för steg försvinner det svenska

Idag ersattes gudstjänsten kl 11 i P1, med prat om katter och natur blandat med musik. Har det någon betydelse? Kanske inte om det var en ren tillfällighet. Men detta är ingen tillfällighet. Det är en fullt medveten svensk anpassning till islam.

Denna anpassning presenteras såhär på hemsidan:
"Varje söndag och alla större helger hörs Gudstjänsten i P1. Ofta är det en direktsändning från någon kyrka i Sverige. Med jämna mellanrum innehåller gudstjänsten också möten mellan religioner. Vi sänder dessutom ett antal andligt existentiella upplevelseprogram på gudstjänsttid."

Alla tecken är synliga, för den som vill se.

Vecka 38 hålls morgonandakterna av Andreas Hasslert, som bär alla yttre tecken på god anpassning till islam. Han arbetar för muslimska studieförbundet Ibn Rushd.

Det är inte muslimerna som ska anpassa sig.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

  1. Jag har slutat lyssna på P(ropaganda)1. Dom kan lika gärna gå över till arabiska direkt.

    SvaraRadera
  2. Hej! Såg att du hade en länk till min mammas (resonerar.se) blogg. Har du haft det hela tiden eller bara efter mötet i lördags? Hon kände ju även Fatou, tonårsmorsa, privat så henne har jag träffat. Såg att du hade länk till henne med! Jag länkade till dig i mitt senaste inlägg på drakunge.blogg.se, där kan du ju läsa lite! Mvh Cissi

    SvaraRadera
  3. De kan inte vara så att morgonandakten inte hålls för att det finns för få lyssnare. men det kanske är invandrares fel att svenskar inte är speciellt religiösa?

    SvaraRadera