tisdag 1 september 2009

Aldrig "de nyas" fel

En svensk som vill bo i ett område där de flesta är svenskar - är rasist.
En invandrare som vill bo i ett område där de flesta är invandrare, är aldrig, aldrig någonsin rasist.

Det är svenska folkets fel att invandrare är arbetslösa och begår brott.
Det är aldrig, aldrig någonstans invandrarnas fel.

Det är svenska polisers fel att invandrare kastar sten på dem.
Det är aldrig, aldrig någon gång invandrarnas fel. Aldrig! Aldrig!

Svenska folket måste helt enkelt lära sig tåla lite mer. Vi måste begripa att Sverige inte är vårt. Vi har ingen rätt att bestämma vilka som ska få bo här.

Det är vi som ska integreras i det nya Sverige - inte invandrarna.
När ska våra barn få börja läsa arabiska i skolan?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. När arabiskan blir obligatorisk i grundskolan så hoppas jag föräldrarna vägrar att låta barnen gå kvar och undervisar dem hemma. Risken är väl att soc går in och tar ifrån dem vårdnaden och placerar barnen i fosterhem, i värsta fall kanske t o m fosterföräldrarna är muslimer. Ett sätt för makten att ge trilskande medborgare en rejäl läxa. När eller om dom får tillbaka barnen igen så kommer dom ha blivit hjärntvättade och konverterade.

  SvaraRadera
 2. ...Robin, när arabiskan blir obligatorisk så flyttar alla som har en hjärna. Man vinner inget på att låta det du just säger hända!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker aldrig lämna mitt land. Här är jag född och här tänker jag dö med. Mussarna skall inte få detta land gratis och utan motstånd.

  SvaraRadera
 4. Svensken kan endast frälsa sig själv genom att tillgripa Rambokniv samt hagelbössa. Inget annat kommer att hjälpa, ingen kommer att undsätta oss/er. Ni/vi är vår egen lyckas smed i bästa fall.

  /Snuskgubben

  SvaraRadera
 5. just nu händer detta i sverige: ensamkommande flyktingbarn till sverige från somalia, afghanistan, eritrea. de får så småningom uppehållstillstånd och därefter börjar rödakorset sökandet efter deras anhöriga. somalier har oftast, mor, far och upp till 8-9 syskon. de får en bostad någonstans i stockholms området och lever på bidrag, ungarna får bidrag så länge de läser sfi, barnbidrag till dem under 16 år och social bidrag, vem finansierar allt detta? vi skattebetalare. så när du läser i media 1900 flyktingbarn kom till sverige, tänk på att de har anhöriga som också kommer efter.

  SvaraRadera