tisdag 14 juli 2009

Islams "fred"

Islam betyder underkastelse och "fred".

Den sortens fred som kommer då hela världen blivit muslimsk. Den fred som kommer då den siste ickemuslimen dött.

I filmen "Islam: What the West Needs to Know" berättar några framstående, modiga människor vad som väntar oss alla. Om vi inte snart modigt ställer oss upp och protesterar, så väntar oss endast valet mellan döden eller underkastelse. Om inte VI gör något så kommer våra barn och barnbarn få ta smällen. Är vi så fega?

Anjem Choudary, (finns på YouTube) muslim i Storbritannien, förklarar att ickemuslimer är skyldiga till att inte tro på den enda rätta religionen och därför legitima att dödas. Oskyldiga kan endast muslimer vara.

Daniel Pipes: Konvertiter till terrorism. Han visar exempel på konvertiter som dömts för terrordåd.
Islam är som ett virus i hjärnan. Där islam går in går förnuftet ut.


Bloggen MXp: Per Ahlmark och Bernard Lewis om vår tids ödesfråga:
"Bernard Lewis, 90, har en varning till USA och Väst. Under 1900-talet stod striden mot nazism och bolsjevism. Nu står islam för kampen om världsherraväldet.
Bernard Lewis och Per Ahlmark gör samma analys. Vår tids strid står mellan islam och kristendom. Konflikten har pågått i mer än 14 århundraden. 'Vad är det som står på spel, professorn?' frågar intervjuaren i videon. 'Civilisationens överlevnad', svarar Bernard Lewis."
Bloggaren, muslimen Bahlool, "Religionens fel?", säger sig tillhöra de "snälla" shiamuslimerna medan han beskriver salafiter/wahabiter som
"den gren som står bakom terrordåden mot västerlänningar som muslimer i hela världen.[...]Deras hat och deras sekts hat, har lett till att muslimer mördar muslimer, att islam fått ett dåligt rykte och att miljoner människor vänt sig bort från religionen.[...]

Problemet är inte de kristna eller väst, inte heller ligger problemet hos Israel, utan problemet ligger hos oss muslimer. När irakier bombades av dessa fanatiker, såg vi inga demonstrationer bland muslimerna för att sätta stopp för detta här. Kungarna i mellanöstern, de som hade sått sådden för dessa terrordåd, gick själva ut med uppmaningar att hata varandra och bekämpa varandra, tills terroristerna började bomba dem och deras turister.

Islam har kidnappats av dessa terrorsiter och det är på tiden att vi tar tillbaka vår tro!! Säg nej till wahabiterna!!"

Ändå bekänner sig Bahlool till samma religion, som dessa som han fördömer.


Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

15 kommentarer:

 1. hallå där kära islamofob, jag har gjort ett inlägg till din ära på min blogg med tanke på den kommentar jag fick av dig

  SvaraRadera
 2. Jag tror du har fått det om bakfoten, viruset finns i dig fram tills du för Islams logik och förnuft i dig. Hade du läst inlägget så hade du insett att det handlar om att människor sviker islam och kallar sig muslimer när de begår illdåd, men vad har du för ursäkt? Du förstår väl att det finns 1.4 miljarder muslimer, hur många promille är våldsamma och hemska?
  Sjuka människor finns det överallt :) du om någon borde veta det ,)

  SvaraRadera
 3. Förnuft och logik? Var då? Att jorden är platt? Att solen är mindre än jorden? Att bota cancer med kamelpiss och mjölk? Kallar du det för logik? Ett gott råd till dig, musse, läs något vettigt istället så kanske fin ärthjärna växer, in'shallah... (OBS! Ironi.)

  SvaraRadera
 4. *så kanske din ärthjärna växer, in'shallah... (OBS! Ironi.)

  SvaraRadera
 5. Robin du och jag har ju kommit överens om att du är sjuk..snälla spela inte att du vet något som helst om min religion ;)
  Jag vet att din och feminixlösning är att utrota muslimerna men jag hoppas bara att ni inte får ångra ert hat och er paranoia...
  Ni är inte ett dugg annorlunda från de wahabiter som spränger sig upp själva, en skillnad kanske, är att ni inte spränger upp er själva men ert hat är inte ett dugg annorlunda än deras. Lika okunniga, lika rädda och lika dumma.

  SvaraRadera
 6. Bahlool! Hur kan du vara säker på att inte Wahabiterna en dag regerar världen och bestämmer att din form av islam är lika falsk som alla andra falska religioner och att de tycker att det är OK att avliva dig som det nu är OK att avliva ickemuslimer? Den känsla du då skulle få när du står inför svärdet i handen på en fanatisk wahabit, den känslan får jag när jag lär mig mer och mer om islam.
  Tips: Se filmen "Islam: What the West Needs to Know.
  Tänk dig då att filmen handlar om wahbiterna och att de anser att du som är shia måste avlivas för att gud och profeten vill det(tror dom). Så känner vi oss, vi ickemuslimer.
  Tips 2: Se på Anjem Choudary på YouTube. Han är muslim! Han hävdar nog att han har rätt islam och att du har fel islam. Kan du begripa att vi ickemuslimer inte gillar muslimer? Vad gör muslimer? Jo de dödar inte bara ickemuslimer utan vad de anser vara "fel" muslimer.Jag hatar inte dig, Bahlool, men jag gillar inte islam och vad den gör med människor. Fred!

  SvaraRadera
 7. Anjem Choudray är något som ni skulle kalla psykopat. Han är så marginaliserad i UK, att det inte ens är lönt att ta upp honom som ett varningens tecken. Islam är inte extrem, du tar två extrema grupper upp. Wahabiterna och Choudry.
  Folk är inte sjuka och inte heller dumma, att islam inte passar dig har vi förstått..men jag kan verkligen inte förstå den avsky du besitter, det finns inga som helst fog för det.
  Klart alla muslimer hävdar att de har rätt islam, att de stödjer rätt islam, att de är för rätt islam, men det är bara ett fåtal av dessa som vill bedriva våldsam extrem islam. Så istället för att försöka ta upp dem, borde du ta upp majoritens syn, de miljoners som bor här i väst och som inte gör något annat än försöka leva sina liv, även när du och Robin sprider hat.
  Jag har sett brottslingar som blir ärliga, goda och arbetssamma..allt pga islam..
  Klart du hatar mig, du hatar mig för att jag är en av dem som sprider och skriver om islam på ett positivt sätt ;)

  SvaraRadera
 8. Exakt samma saker kan sägar om Hinduism och Kristendom också, eller har du glömt bort IRA, Oranier ordern, galna abortmotståndare i USA, Hinduiska terror attacker mot muslimer m.m. Listan kan göras hur lång som helst där varje större religion pekas ut som terroristfrämjande. Så det är inte enbart Islam som har problem med fundamentalister.

  SvaraRadera
 9. "Robin du och jag har ju kommit överens om att du är sjuk..snälla spela inte att du vet något som helst om min religion ;)"

  Det där måste vara en överenskommelse som jag absolut inte har något som helst minne av. Får därför be om en källa på detta påstående eller är det månne bara ett resultat av solsting som din käre pedofet fick alltför mycket av därute i öknen? Det har ju varit rätt varmt på senare tid även här. Sitt inte ute för länge och skydda huvudet med keps eller nåt. Vistas mer i skuggan och drick mycket vatten istället, så kanske du inte drabbas av så många hallisar, Bahlool.

  SvaraRadera
 10. Bästa Cecilia,

  Efter att ha arbetat och bott i Saudi Arabien ett antal år, så har Jag haft förmånen av att se en mycket sträng islam från insidan!
  Ingenting tolereras som avviker från islam. Även rättssystemet är uppbyggt efter en bok nedtecknad för mer än 1300 år sedan!
  Fredagsnöjet, klockan 12 bestod av, att vara åskådare till diverse stympningar, halshuggningar och, "om lyckan stod oss bi, stening av kvinna"!
  Kvinnorna helt täckta av svart, varför? Vilket dessutom gjorde dessa stackars varelser oförmögna av att ta upp nyttigt vitamintillskott från solen! Benskörhet och andra bristsjukdomar är av legio i dessa muslimska länder! Muslimska länders medicinska kunskaper tycks vara av noll och intet värde!
  Kristen etik, västerländska värderingar och demokrati, är tillsammans, de inriktningar som utvecklat människans välstånd bäst och detta står utom all tvivel!
  Dessutom skall, tydligen, samtliga muslimer tränga sig in i länder uppbyggda med just kristen etik, västerländska värderingar och demokrati!?
  Varför detta Cecilia?
  Varför inte stanna kvar i länder med muslimsk trosinriktning, så slipper Ni muslimer umgås med oss "otrogna" och Ni kan därmed "vårda och utveckla" Eder egen trosinriktning?
  Bidrag, bidrag och åter bidrag är, tillsammans med högt välstånd, det som drar muslimer till Vår värld bestående av kristen etik, västerländska värderingar och demokrati!
  Snälla rara Cecilia, låt Oss med kristen etik, västerländska värderingar och demokrati vara i fred i vårt land! Bosätt Eder i Edert "muslimska paradis" och ta tillfället i akt till att bygga upp Edert eget välstånd med bidrag, bidrag och åter bidrag!
  Jag påminner om sentida "muslimska upptåg" i västerlandet; "September 11, Madrid och London"!
  Än en gång Cecilia; "Låt oss vara i fred och slippa se alla dess muslimska vansinnigheter!

  SvaraRadera
 11. Robin tror du verkligen att det funkar att håna min Profet i alla dina inlägg? Tror du verkligen jag tar åt mig av vad en psykopat som du säger eller gör? Du är enbart en fara för dig själv sötnos ,)

  Anonym, du vill inte ha muslimer här, men samtidigt skryter du om att du har själv jobbat och bott i muslimska länder..hycklare?
  Jag vill gärna belysa för dig hur kristen etik ser ut, korstågen, bombningen av länder som Irak och Afghanistan. Massmord på muslimer i norra afrika under kolonialtiden..allt det är resultatet av "kristen etik".
  Att hävda att utvecklingen i väst kommer från kristendomen är så befängt att det inte är ens värt att besvara det. När dina förfäder tillbad korset och menade att jorden var platt, så var muslimerna i färd med att göra kartor över kroppen, universum och utvecklade nya matematiska begrepp.
  Islam är här för att stanna, passar det inte? Synd :)
  Du och Robins kan ju starta en rörelse för att ta död på muslimer i Sverige ;) det har vi fått mycket av från de som sprider "kristen etik".

  SvaraRadera
 12. Mytomanen Bahlool fick förmodligen en rejäl avsugning av frun (eller pojkvännen, who knows...) medan han skrev detta starkt hallucinatoriska inlägg måste han närmast ha varit i fullständig extas. Hoppas det var skönt för dig, sötnos!

  Så nu kan vi lägga till yrkena psykiatriker/psykologer till raketforskar-kategorin.

  SvaraRadera
 13. Jaha, samtliga "raketforskare" på bloggen!
  Hur står det till med välfärden och välståndet i den muslimska världen, nu för tiden?
  Ni nedvärderar Vårt Sverige med kristen etik, västerländska värderingar och demokrati. Men åk tillbaka då till Edra muslimska länder som "flyter av mjölk och honung"! Varför vara kvar och tjafsa i Sverige? Vi vill inte har er här med er religion, sedvänjor och övriga vansinnigheter! Men jösses, vem har bett er att komma hit, förresten?
  Det finns inget tvång till att bosätta sig i Sverige, så "Det är bara å åk" tillbaka till sand, kameler, dromedarer och getter!
  Varsågod och åk!

  SvaraRadera
 14. Kära Bahlool och Cecilia!
  Jag tar hjälp av bloggen "Datt och Ditt" som citerar Lars Hedegaard:
  "Islam är det största hotet mot vår frihet idag. Islam ÄR INTE en religion. Islam är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig HAR en religion. Det är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer."
  Denna modiga man förlorade jobbet för sina åsikters skull!Frid!

  SvaraRadera
 15. Du, förresten Baloo, var det du som ägnade mig en hel tråd eller har jag blandat ihop din blogg med nån annan? Var väl nån vecka sedan så jag minns inte. Lite småkul att bli påmind om inlägg jag helt glömt bort. Att du bara orka leta upp dem...

  SvaraRadera