fredag 17 juli 2009

EU: Motvilja mot främlingar ett brott?

Från EU-lagstiftningen:

"Syftet med detta rambeslut är att se till dels att rasism och främlingsfientlighet i Europeiska unionen beläggs med effektiva, proportionella och avskräckande påföljder, som kan medföra att den som gjort sig skyldig till rasism eller främlingsfientlighet utlämnas eller överlämnas, och dels att det rättsliga samarbetet förbättras och stimuleras.[...]


Motvilja mot individer grundad på ras, hudfärg, härkomst, religion eller övertygelse, etniskt eller nationellt ursprung ska anses vara rasism och främlingsfientlighet."


Är min motvilja över att mitt land, min stad och mitt bostadsområde tas över av främlingar, är den ett brott?

"Vissa handlingar med rasistiskt eller främlingsfientligt uppsåt ska vara straffbara. Det gäller bland annat följande:
 • Offentlig uppmaning till våld eller hat.
 • Offentliga förolämpningar eller hot.
 • Offentligt urskuldande av folkmord och brott mot mänskligheten enligt definitionen i stadgan för Internationella brottmålsdomstolen.
 • Offentlig spridning eller distribution av skrifter, bilder eller annat material som innehåller uttryck för rasism eller främlingsfientlighet.
 • Ledning av en rasistisk eller främlingsfientlig grupp. Med 'grupp' avses en strukturerad sammanslutning, som inrättats för en begränsad tid av mer än två personer."
Om jag skriver och säger att jag vill att Sverige ska förbli svenskt, är det rasim och främlingsfientlighet? Är det ett brott? Ska jag straffas med "effektiva, propotrionella och avskräckande påföljder"?

Kom hit och häkta mig då! Jag erkänner! Jag är skyldig till brottet MOTVILJA! Jag känner stor motvilja vid tanken på att snart är majoriteten av nyfödda barn muslimska barn.

"För ovan nämnda rasistiska gärningar ska medlemsstaterna införa följande:

 • Effektiva, proportionella och avskräckande påföljder.
 • Frihetsstraff med ett straffmaximum på minst två år för offentlig uppmaning till rasistiskt våld eller hat och för ledning av en rasistisk eller främlingsfientlig grupp."
Kom och ta mig då! Sätt mig i fängelse i två år!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

11 kommentarer:

 1. Okej, då sitter vi snart i sinkabirum asså. :(

  SvaraRadera
 2. OK, du är Sveriges bloggkommentator nr 1!:)

  SvaraRadera
 3. Om din blogg vill jag säga: jag avskyr dina åsikter, men kämpar gärna för din rätt att uttrycka dem.

  SvaraRadera
 4. Löjligt, speciellt eftersom man bara kan vara rasist mot folk från arabländer. Att någon därifrån skulle vara rasistisk mot oss är ju löjligt. Goodbye Freedom.

  Fast, å andra sidan så kanske det betyder att vi kan köra foten i halsen på alla muslimer. Läs Koranen så ska ni se vad de tycker om kristna och judar. :)

  SvaraRadera
 5. "Fast, å andra sidan så kanske det betyder att vi kan köra foten i halsen på alla muslimer. Läs Koranen så ska ni se vad de tycker om kristna och judar. :)"

  Apor & svin bl a eller är det nåt jag har missat?

  SvaraRadera
 6. Ola Berg! Tack! Motsatsen till mina åsikter (stopp för invandringen) är väl att det är fritt fram för muslimer att invandra och föröka sig för att så småningom ta över Sverige?
  Har inte svenska folket rätt till sitt eget land? Ska vi bara sitta och se på när vi invaderas och ockuperas?
  Skulle muslimerna, i sina egna länder, acceptera att vi kom och bredde ut oss i deras länder? Nej! Så varför ska vi bara ge oss? Är det nu plötsligt fult att försvara sitt land? Ett muslimskt Sverige är INTE svenskt.

  SvaraRadera
 7. @Robin - Judar och kristna är otrogna. De skall ges en chans att konvertera, men om de vägrar så har muslimerna, enligt Koranen, rätt att döda dom, allt på grund av deras religion.

  SvaraRadera
 8. Det är inte bara Sverige och övriga europeiska länder som smygislamiseras utan samtidigt utvecklas EU till en totalitärstat som inte ens drar sig för att förbjuda MOTVILJA! Hur kan man bli så djä-a blåst så man förbjuder en känsla? Har EU-furstarna fått ännu mer hybris än det vi redan sett de senaste 20 åren.
  Och formuleringen "SKA ANSES VARA rasism..." är ju rena diktatorsfasonerna och åsiktsstyrning a´ la Goebbels propagandaministerium.
  Diskriminering och förföljelse mot personer pga deras hudfärg, härkomst, politiska åsikter får naturligtvis inte förekomma. Men en politisk religion som Islamism ska inte få gömma sig bkom en religiös täckmantel kallad Islam. Vare sig den väpnade eller reformerta typen av islamism. Den sistnämnda är den farligaste för Europa.
  Det tragikomiska är att EU-furstarna härmed själva gör sig skyldiga till "motvilja mot individer grundad på... härkomst... övertygelse och nationellt ursprung", dvs islamkritiska svenskar, norrmän, danskar och nordeurope´er m.fl.
  Och den främlingsfientlihet de vill ge intryck av att seriöst motarbeta underblåser de istället.

  SvaraRadera
 9. @feminix: Men med precis samma argument kan man hävda att ett kristet Sverige aldrig kan vara svenskt. De uppländska asatroende kungarna hävdade det under ungefär 200 år gentemot de kristna kungarna från Västergötland.

  Felet som du gör är att du utmålar islam som fienden, istället för att inse att hotet kommer från vissa av idéerna INOM islam.

  Detta gör dig blind för när samma ideer återfinns hos dig själv. Ditt hävdande av nationalstaten är till exempel inte ett dugg bättre eller annorlunda än etatismen inom islam.

  Kravet på kulturell likriktning är precis lika otäck när den predikas av en mufti som när den predikas av en knätofs.

  Det som gör BÅDE muftins åsikter OCH dina åsikter obehagliga är att ni bägge frånkänner individer ett fritt val av åskådning och livsstil.

  Sluta upp med det, och kämpa för alla människors frihet istället. Då bekämpar du islamismen på samma gång nämligen.

  SvaraRadera
 10. Ola Berg! Anser du att Irans folk lever i frihet?

  Anser du att den som försvarar sin nationella frihet inte är moraliskt bättre än angriparen?

  Anser du att England och Polen inte skulle försvarat sig mot nazismen? Inte finnarna mot Sovjet?

  Om Europa ger upp sitt motstånd och motvilja mot islam och islamismen kommer vi snart att få leva i samma "frihet" som det iranska folket.

  Måste vi inte försvara vår dyrbara demokrati mot den islamiska diktaturen?

  SvaraRadera
 11. Det smartaste alla vi tusentals muslimkritiska svenskar kan göra är att starta var sin islamkritisk eller religionkritisk blogg, då får rättsväsendet en omöjlig uppgift med att åtala, straffa och fylla de redan överfulla fängelserna. Och priset för alla systemkritiska interner blir skyhögt.

  SvaraRadera