tisdag 30 juni 2009

Weines brev till regeringen

Idag hittade jag Rakryggads brev till regeringen, från den 5 oktober 2008. Han sätter ord på vad jag själv tänker och tycker. Det är värt att läsas i sin helhet!

"Idag, den 5 oktober 2008, har jag skickat nedanstående brev till samtliga ministrar i alliansregeringen.

Den 22 september sa finansminister Anders Borg i P1:s 'Studio Ett' att 'vi kan ju inte avstå från att tala om ett viktigt samhällsproblem'. Detta tolkar jag som ett allmängiltigt ställningstagande från Borg. Borg har rätt i att viktiga samhällsproblem måste kunna debatteras. Viktiga samhällsproblem kan inte, och skall inte, sopas in under mattan. Därför skriver jag till er i alliansregeringen i den kanske mest angelägna samhällsfrågan.

Ämnet är immigrationspolitiken och omställningen av Sverige från homogent och relativt harmoniskt land till en etnisk och kulturell smältdegel a la USA. Mitt brev berör främst värdegrundsfrågor.

Vad gäller er gemensamma värdegrund kan jag inte se annat än att ni i alliansregeringen i grund och botten fortsätter socialdemokraternas och de rödas politik. Statsminister Reinfeldt gjorde sin värdegrund tydlig när han sa att:

'- Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.' (Dagens Nyheter, 15 november 2006)

Det blir uppenbart att gräset alltid är grönare på den andra sidan för Reinfeldt. Och ännu tydligare är att vi svenskar inte duger. Det goda kommer utifrån och av naturen är vi svenskar usla och till och med hemska barbarer. Vad hände med alla människors lika värde? Men Reinfeldts värdegrund är inte undantaget som bekräftar regeln i er regering.

Blott ett år efter Reinfeldts förnedrande uttalande sa näringsminister Maud Olofsson att: '-Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån'. (Östra Sörmlands-Posten, november 2007, sidan 6)

En naturlig följdfråga är naturligtvis hur Olofsson, i egenskap av näringsminister, ska stimulera oss svenskar att komma ur vår omfattande och mångtusenåriga passivitet? Jag anar att särskilda åtgärdsprogram måste till då det inte är möjligt att bedriva ett samhälle där 80-85 % av befolkningen inte bidrar till byggandet av landet. Antingen aktiverar Olofsson denna majoritet till att faktiskt bidra eller så ser regeringen Reinfeldt till, i skaderegleringens namn, att så snabbt som möjligt förpassa denna majoritet till att bli en minoritet. Just nu ser det ut som om hela regeringen verkar för det sistnämnda.

Reinfeldts ungdomsförbund MUF säger i sin senaste kampanj vid namn 'Jag älskar Sverige' att svenskar endast kan skapa '…ett pytteland knappt värt att ta på allvar'. KDU bedrev våren 2007 en kampanj som hette 'Mångfald – inte enfald'. Vi svenskar är således 'enfald' även i det Kristdemokratiska lägret.

Och något alternativ till er finns inte då Mona Sahlin med all önskvärd tydlighet sagt att: '-Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.' (Expressen, 26 juli 2002)

Oavsett vem av Reinfeldt eller Sahlin som vinner nästa val, så förlorar Sverige uppenbarligen.

1. Tillsammans med de ovannämnda citaten från statsministern och näringsministern utgör immigrationspolitiken en tydlig ambitionsriktning i ord och handling att vi svenskar inte duger. Det är hela tiden vi som är i vägen för utveckling, vi är odugliga och det är vårt fel att er och socialdemokraternas integrationspolitik inte fungerar. Detta klandrande kläds i ord som 'smygrasism', 'diskriminering' och 'enfald'. Var har ni fått denna inhumana värdegrund ifrån? Hur kommer det sig att ni inte anser att vi svenskar kan bygga vårt eget land? Anser ni att Sverige är ett bättre land nu än före 70-talet då massimmigrationen startade? Vad i oss svenskar gör att vi måste berikas för att duga?

2. Och vad gäller det rent juridiska: Varför skyddas inte vi svenskar i lagen om hets mot folkgrupp? Tycker ni att det är acceptabelt att det är lagligt att hetsa mot oss för vår etniska bakgrund? Måste man ha exotiskt påbrå för att skyddas av lagen? Borde inte alla vara lika inför lagen?

I mångt och mycket har ni i alliansregeringen fortsatt den politik på migrationsområdet som grundmurats av socialdemokraterna. Några smärre fasadrenoveringar har ni åstadkommit, men i allt essentiellt samma politik. En politik som gör Sverige mångetniskt, med allt vad det innebär. Trots att historieböckerna berättar om land efter land som splittrats och rasat samman på grund av etniska konflikter fortsätter ni denna bedrövliga politik. Detta utan hänsyn till att Sverige redan börjat uppvisa exakt samma symtom som historieböckerna lärt om i decennier och århundraden. Varför gör ni detta? Så många länder runt om i världen dras med inhemska etniska konflikter, varför lär ni inte er av dessa? Vad driver er och vad har övertygat er om att Sverige kan klara av det som inget annat land, vare sig nu eller tidigare, klarat av?

Med dagens nivå på invandringen är svenskarna i minoritet i Sverige inom ett par generationer. Hur motiverar ni detta ur ett humanistiskt perspektiv? Är det acceptabelt att svenskarna hamnar i minoritet i Sverige såsom indianerna hamnat i minoritet i Nordamerika, såsom tibetanerna i Tibet och esterna i Narva?

3. Och hur har tänkt er de invandrande folkgruppernas möte med oss svenskar. Ska de anpassa sig efter oss eller ska de bevara sin kultur? Några av er vill förbjuda delar av utländsk kultur såsom religiös omskärelse, hedersmord, tvångsgifte, burqa/slöja/niqab med hänvisning till att detta - enligt vår kultur - är förkastligt. Hur kan detta göras samtidigt som ni fortsätter hävda mångkulturella ideal? När ni kallar det förkastligt är det västerländsk kultur ni har som måttstock för att döma ut delar av invandrarkulturer. Så vad menar ni egentligen när ni säger att vi trots allt ska ha mångkultur?

Och om invandrarna ska bevara sin kultur, hur ska ni då lyckas producera alla offentliga texter, anvisningar, lagar, instruktioner och liknande på de över 150 språk som nu finns representerade i Sverige?


4. Ni hävdar att vi behöver invandring för att vi svenskar åldras för fort. På vilket vis är invandring en lösning på en åldrande befolkning? Blir inte invandrare äldre? Ska världens problem lösas med en ständigt växande befolkning?


5. De flesta av er, misstänker jag, bor i svenska områden fast ni förespråkar mångkultur. Inger det mer eller mindre trovärdighet hos väljarna, tror ni?


Låt oss prata om detta viktiga samhällsproblem. Om svar anhålles!(Era svar kommer att publiceras på min blogg.)

Weine Berg
www.rakryggad.nu"


Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Klockrent!

    Plus att Man skämms när man läser vad våra politiska ledare och represetanter säger om sitt egna land och sitt folk..

    SvaraRadera
  2. Det kanske kan bli ett slut på eländet i sverige om mer röstar på Sd.....eller?
    Acer

    SvaraRadera