torsdag 23 april 2009

Europas självförakt gynnar islamiseringen

Ayaan Hirsi Ali menar att de Europeiska demokratierna måste försvara sig mot islamismen:
"Multikulturalismen och den moraliska relativismen är starkare i Europa än i USA. [...]Det finns exempelvis inte något europeiskt konsensus om vad europeiska värderingar är lika med. Det finns heller inga krav på invandrare till Europa om att intyga sin lojalitet med sina nya hemländers styrelseskick."

På en konferens pratade hon med en tysk:

"Jag föreslog att det vore en god idé om de europeiska medborgarskapen tydligt definierades i förhållande till dem som söker uppehållstillstånd: medborgerliga krav om att leva upp till demokratiska värderingar kring yttrandefrihet, könsmässig och sexuell jämlikhet, osv.

Den tyske redaktören svarade mig hånfullt med en retorisk fråga: Vad innebär det att vara tysk? Vill du att vi ska kräva att våra invandrade medborgare börjar dricka öl och äta korv? Hans inställning var inte obekant, vid flera tillfällen har mina holländska meningsmotståndare försökt utmana min ståndpunkt med liknande retorik: Vad vill du egentligen att vi ska kräva av våra muslimska medborgare? Vill du att de ska gå i trätofflor och börja äta ost?"

Inte bara i Sverige förekommer alltså detta förakt för det egna landets kultur. Mona Sahlin sa ju att vi svenskar avundas invandrarna som har en så fantastisk kultur och sammanhållning, medan vi bara har midsommar och sådana töntiga saker. Och Maud Olofsson sa att utlänningar, inte svenskar, hade byggt Sverige. Reinfeldt slog fast att ursvenskt var bara barbariet.

Kombinationen av Europas förakt för den egna kulturen och dess underdåniga beundran inför allt utländskt, särskilt det muslimska, rullar faktiskt ut röda mattan åt muslimerna. Vi är ett lätt byte. Vi låter oss erövras och ockuperas och vi inser inte att det pågår. Den dag vi upptäcker att muslimerna har blivit i majoritet är det försent.

Ska vi rädda Europas demokratier måste vi faktiskt begränsa invandringen till enbart riktiga flyktingar. Det måste vi göra nu, i morgon kan det vara försent. Vi måste tänka på våra barn och barnbarn.

Länk till Hirsi Alis artikel på Newsmill.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Vill du att våra muslimska invandrare skall dansa små grodorna och äta kräftor?

    SvaraRadera