tisdag 24 mars 2009

Dumheten regerar jämställdheten

Feministernas mardröm är vetenskapen. Den visar ju att de har fel. Feminismen är oförenlig med sunt förnuft och vetenskap.

En sann historia ur verkligheten är den om jämställdhetsdirektören Britt-Marie Lugnet-Häggberg. Hennes länsstyrelse skulle finansiera en bok om jämställdhet. Där skulle den kända hjärnforskaren Annica Dahlström delta med en intervju. (Förbjuden läsning, DN 2005-02-12)

Lugnet-Häggberg sade NEJ till vetenskapens medverkan. Boken handlade ju om JÄMSTÄLLDHET:
"Vår svenska jämställdhetspolitik bygger på att vi är lika och socialiseras in i olika könsroller", deklarerade Britt-Marie Lugnet-Häggberg i onsdagens DN. "Annica Dahlström är särartsfeministisk och utgår från att pojkar och flickor är helt olika. Länsstyrelsen kan inte ge ut ett material med den uppfattningen."
Feministerna och politikerna har bestämt att pojkar och flickor föds lika och blir olika bara för att omgivningen förväntar sig det. Att vetenskapen visat att könen är olika redan från början, det struntar man i. Om vetenskapen och feminismen har olika uppfattning, så ska vetenskapen förbjudas yttra sig! Vetenskapen får ge upp inför feminismens dumhet. Dumheten regerar jämställdheten.

Hur kan politikerna luras att bortse från vetenskapen? Där feminismen går in går förnuftet ut.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar