tisdag 3 februari 2009

Eurabia, massinvandring och hatet mot Israel

Bat Yeors bok "Eurabia" recenseras av Joel Fishman. Originalartikel på Engelska. Svensk översättning.

Fishman menar att "Eurabia" är ett viktigt bidrag till vår förståelse av sambandet mellan EU och den muslimska befolkningen i Medelhavsområdet. Bat Yeor tar upp frågan om det pågår ett kulturellt krig mella den muslimska världen och väst, och Europa i synnerhet. (Se även Samuel Huntington, Clash of Civilizations)
Med betydande dokumentation för hon fram tolkningen att från 1974 har den arabiska världen ingått ett avtal med EU, med Frankrike i ledningen.

Det pris som de arabiska länderna krävde för en säker leverans av olja och förmodligen skydd mot terror, var att Europa skulle anpassa sin utrikespolitik till ett fullständigt stöd för arabiska krav. EU skulle dra tillbaka sitt stöd för Israel och arbeta för dess upplösning. Dessutom skulle Europa öppna sina dörrar för ett stort antal invandrare från muslimska länder. Man skulle acceptera den nya befolkningen utan att försöka integrera dem kulturellt. Istället skulle Europa anpassa sin kultur till den muslimska. Hela Medelhavsomsområdet skulle bli en ekonomisk enhet.

Bat Yeor för fram två huvudsakliga ideologiska pelare, hatet mot Israel och ett hårt motstånd mot USA och dess populärkultur. Hon pekar ut Frankrike som pådrivare i detta projekt. Motivet var att man, efter det algeriska kriget, ville rekonstruera det gamla riket på sin nya grund.
Eftersom det franska imperiet hade en stor muslimsk befolkning, har höga byråkrater och intellektuella stött denna strävan efter förståelse för och vänskap med den arabiska världen. Genom att inta en fientlig inställning till Israel skulle man vinna stöd från arabvärlden. Även medlemmar i den tyska och österrikiska extremhögern stödde idén.

Det Euro-Arabiska samarbetet omfattade allt från ekonomi till invandring.

Att säga detta är inte "politiskt korrekt". Varhelst i Europa man tar upp dessa synpunkter stämplas man som fascist och rasist. Men ger det ändå inte en viss förståelse för hur alla europeiska politiker samstämmigt, och mot den inhemska befolkningens vilja, kom att hylla mångkulturen och den muslimska berikningen av våra egna "tråkiga" kulturer?

Olja och skydd mot terror mot massinvandring av muslimer?


Är detta den dolda förklaringen bakom politikernas plötsliga avsky för vår egen kultur och vurmandet för den muslimska?
(Vem kan glömma bilderna av Mona Muslim i moskén, klädd i slöja och fjäskande för... var det Aldebe?)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

 1. Man har målat in sig i ett hörn. Det är försent att vända då man är väl medveten om att man har begått högförräderi mot sitt eget folk. Det är bara att fortsätta tuta och köra. Man bör vara uppmärksam på om eliterna börjar evakuera sina familjer utanför europa. Det är ett tecken på att kollapsen är näraoch dom kommer begå ett sista brott mot sitt folk, att fly och lämna oss i sticket med muslimerna och det väntande dhimmiskapet och förmodligen då den verkliga etniska rensningen tar vid.

  SvaraRadera
 2. Det som står i artikeln låter väldigt logiskt,jag har själv varit inne på samma tankebanor.Det måste finnas en orsak till att alla politiker i hela Europa är lika eniga om att tillåta den här enorma invandringen av islamiska analfabeter,som alla verkar att leva på bidrag.Och Sverige verkar att vara värst utsatt i förhållande till sin storlek.Vilka politiker vi har i Sverige,man spyr bara man ser dom på bild

  SvaraRadera
 3. Lyckas vi inte själva göra oss fria kommer vi gå under. Islam accepterar inga andra religioner än islam och inte ateism heller så det kommer bli ett blodbad utan like den dag då muslimerna formellt kommer till makten i europa.

  SvaraRadera
 4. jävla nasseblogg!

  SvaraRadera