söndag 30 november 2008

Krossa familjen är att krossa nationen

I Sverige är det lika tabu att prata om könsroller och den traditionella familjen som om massinvandringen och hotet från islamiseringen.
I Sverige har man krossat familjen. Den finns inte kvar som ekonomisk enhet, inte som social, barnafostrande, trygghetsgivande enhet för släkt och vänner. Ingen har idag tid med sina nära och kära, mycket mindre med vänner och bekanta.

Dock erkänner de flesta goda makthavare att familjen är grunden för ett gott samhälle, med starka, trygga medborgare. Det erkänner man inte längre i Sverige.

Någon har sagt att starka familjer är den bästa försäkringen mot en förtryckande statsmakt. Och någon i England sade att familjen var den bästa välfärden.

I Sverige har man krossat familjen för att låta staten bli än starkare och göra människorna totalt beroende av statens välvilja, från vaggan till graven. I Sverige kan ingen längre påräkna hjälp från släkten eller familjen. Vi har varken tid eller pengar till att hjälpa varandra.

De maktfullkomliga sossarna har fått som de ville.

Staten vill fostra barnen för att forma framtidens medborgare till maktlösa och fogliga undersåtar, som ska rösta på sossarna för att få behålla sina bidrag.

Från Feminix´s Verkstad:
  • Istället för att tvinga bort kvinnorna från det “värdelösa” arbetet med barn, hem och familj, måste givetvis detta arbete uppvärderas. Det måste jämställas med arbetet med andras barn, andras hem och andras familjer.
  • Jämställ hemmabarn med förskolebarn och hemmaföräldrar med bortaföräldrar!
  • Finns det något parti i Sverige, som vågar kräva detta?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar