måndag 20 oktober 2008

Westerbergeffekten gav oss avgrunden

När snällhetssyndromet drabbade Sverige. Källa Robsten blog.

År 1989 hade så många invandrare kommit hit att mottagningssystemet var när kollaps. Den socialdemokratiska regeringen beslutade, på Luciadagen den 13 december, att asylrätten endast skulle gälla konventionsflyktingar. Signalen till omvärlden var tydlig och mängden flyktingar till Sverige minskade.

Men så hände det som om att leda Sverige till avgrundens brant, där vi i dag befinner oss. Vid valet den 15 september 1991 vann de borgerliga och Carl Bildt bildade regering. För att inte spräcka regeringen fick moderaterna och centerpartiet gå emot sin övertygelse och sunt förnuft och ge efter för folkpartiets och Bengt Westerbergs "öppna dörren" politik.

Westerbergeffekten gjorde att folkpartiets snällhetssyndrom spred sig till alla övriga riksdagspartier. Ingen ville framstå som mindre generös än de andra. Man tävlade i snällhet. Man slog fast att eftersom alla människor har samma värde, så måste alla också ha rätt att komma hit och få del av vår generösa välfärd.

Följden blev en massinvandring, som saknar motstycke i svensk och europeisk historia.

Att en undersökning 1990 visade att 67 procent av svenskarna var negativa till
massinvandringen, det struntade man blankt i.

Chefen för invandrarverket, Christina Rogestam, vädjade förgäves efter striktare regler, eller att återinföra det s.k. Luciabeslutet. Till sist gav hon upp och avgick.

Den skada som denna regerings snällhetssyndrom ställde till med, måste vi leva med idag. Politiker som lider av snällhetssyndromet, står inte ut med tanken att det finns människor i andra länder som lever fattigare än i Sverige. De vill helt enkelt lugna sitt dåliga samvete genom att kräva fri invandring och svensk välfärd till alla som kan ta sig hit. Att det snabbt skulle göra Sverige lika fattigt som de fattiga länderna, bekymrar dem inte.

Alla som idag kräver asylrätt endast till kvotflyktingar, högst 10 procent av invandrarna, alltså detsamma som (s) ville införa 1989, med Luciabeslutet, de stämplas som "rasister".

Därmed skulle alla socialdemokrater som röstade för Luciabeslutet plus 60 procent av svenskarna vara rasister. Det faller på sin egen orimlighet.

Självbevarelsedrift och sunt förnuft stämplas i dagens Sverige som rasism.


Svenska radiogudstjänster byts ut till Denna snällhet mot invandrare har gjort att många infödda svenskar känner sig sämre behandlade och mindre värda än de "nya svenskarna". De nya får t.ex. förtur till arbete. När invandrare begår brott, framställs de i media som "svenskar" och hudfärg på bilder suddas ut. Politiker, som tagit avstånd från den svenska religionen, klär sig i slöja och besöker moskéer.muslimska. Så fort en politiker yttrar sig så framhålls invandrarnas kulturella överlägsenhet och svenskarnas usla främlingsfientlighet. Vid alla konflikter mellan svenskar och utlänningar, läggs skulden regelmässigt på svenskarna. O.s.v.

Ytterligare ett häpnadsväckande tecken på detta krypande fjäsk för islam och muslimerna är socialdemokraternas rapport "Vårda värderingar - politik och religion".

- Religionens återinträde i politiken innebär både risker och möjligheter, säger Jan Eliasson.


Vad menar han? I Sverige skiljer vi på politik och religon, till skillnad från islam. Ska vi anpassa oss till islam? Detta är obehagligt illavarslande. Källa Dagen.

På alla sätt försöker makthavarna övertyga oss att invandring och mångkultur har berikat oss. Verkligheten visar dock något helt annat.

1 kommentar:

  1. Tack Bengt för att jag och många andra svenskar nu är fattiga istället. Du kanske kan utvisa oss till Afrika så vi kan svälta ihjäl i frid?

    SvaraRadera