tisdag 21 oktober 2008

Svensk islam - en utopi

- Muslimer vill inte integreras i otrogna länder. Det är mot deras religion. De skulle hellre vilja ta över de otrogna länderna och göra dem muslimska./ SPYDPIGEN

Därför är svensk, fredlig islam, fri från sharia lagar, en omöjlighet. Så fort muslimerna blir i majoritet försvinner Sverige som en demokratisk, kristen nation.

Självklart vill inte de rättrogna beblanda sig med de otrogna. De börjar alltflera inse.

6 kommentarer:

 1. haha vilket jävla skitsnack

  SvaraRadera
 2. Är det ditt bästa "argument"?

  SvaraRadera
 3. suck.. jag antar att du aldrig läst hela koranen

  SvaraRadera
 4. Du har rätt, jag har inte läst koranen. Men jag har läst Nima Daryamadj, som hotades till tystnad. Jag har läst om mordet på Theo van Gogh och balkongflickor och hedersmord och dödsdomen mot Amina, som skulle stenas till döds, när hennes barn slutat amma. Detta räcker gott för att jag ska känna avsky.
  Islams kärlek och tolerans gäller tyvärr bara de rättrogna, inte andra. För "otrogna" har islam bara hat och intolerans, sorgligt nog.
  Att islam är avskydd i väst, beror på att vi i väst avskyr mord, våld och förtyck, oavsett vilken religion offer och förövare har.
  I islam är mord på rättrogna förbjudet, men mord på otrogna är tillåtet. Detta kan jag inte tycka är kärlek och tolerans.

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte vad som är mest pinsamt; att du, som verkar ha ett kall att bunta ihop alla muslimer utan att ens ha läst Koranen, eller det faktum att du faktiskt inte läst Koranen får dig att skriva saker som helt enkelt inte stämmer. Och snäll, jag vill inte ha en lång harang av antimuslimsk propaganda som svar nu, det enda jag undrar är; hur kan du, som säger dig kämpa mot islamismen, ha undgått att läsa på om deras viktigaste alster?

  SvaraRadera
 6. Vad hjälper det kvinnorna som piskas och könstympas och stenas att de har läst koranen?

  SvaraRadera