fredag 31 oktober 2008

Muslimer tar över om 20 år

Amr Khaled, egyptisk islamsk imam intervjuas i Memri TV. Länk till You Tube. Det här är vad han säger: Det finns 25-30 millioner muslimer i Europa och eftersom muslimer får barn hela tiden, vilket inte européerna får, kommer muslimerna att vara i majoritet inom 20 år. Detta är alltså inga vilda fantasier hos ett gäng tokiga bloggare. Det är ett verkligt hot. Antingen vi vill tro det eller ej.

Detta är min egen översättning av intervjun:
- Hur ser du på den islamska situationen i Europa?
- Det viktigaste är att det finns 25-30 millioner muslimer i Europa. Den siffran har stor betydelse. Muslimerna får barn hela tiden, men det får inte européerna. Det betyder att inom 20 år kommer muslimerna vara i majoritet, vilket kan få ett ovanligt inflytande på beslutsfattandet. Det gör andra grupper mycket arga och de anser att detta är mycket farligt. De är islams fiender, som vi känner mycket väl. Men människorna i väst vet ingenting om muslimerna. Statistik visar att 70 procent av dem vet inte vem som är muslimernas profet. Det faktum att Muhammad är muslimernas profet är okänt för många människor i väst. Det är bara ett exempel. Även om de vet att namnet på profeten är Muhammad, vet de ingenting om honom, om hans historia, när han levde, och så vidare. Målet för islams fiender är att driva ut de 20-30 millionerna muslimer ur Europa eller att provocera dem så att det leder till att de blir utvisade. Om muslimerna stannar i Europa kommer det att bli farligt, så de måste ut.
- Så du gör ett mycket viktigt påstående – att det pågår avsiktliga provokationer, med syftet att driva ut muslimerna ur deras nuvarande hem - Europa?
- Ja. När de kränkande Muhammedteckningarna först dök upp, var det märkligt att se att knappen de tyckte på, för att kränka muslimerna – Koranen och profeten, vilka är heliga för dem – är samma knapp som är helig för dem i väst – yttrandefriheten. För dem är yttrandefriheten lika helig som Koranen är för oss. Det är vad de håller heligt. Väst attackerar det som muslimerna håller heligt med hjälp av medel som väst själv håller heligt. Allt för att driva ut muslimerna ut ur Europa. Européerna måste ha en förevändning att göra så, liksom de hade i Bosnien. Bosnien ligger faktiskt i Europa, så ingen kan påstå att detta är långsökt. Bosnien är inte långt borta. Därför är deras lösning att fortsätta provokationerna mot muslimerna, och att fortsätt göra saker som provocerar muslimerna, vilka kan göra misstag, som att bomba och andra ovanliga reaktioner. Då säger européerna: ”Vad är detta? Vad gör de?” Sen har de en förevändning för vad som ska följa.
- Så detta är en mental förberedelse för européerna att driva ut muslimerna? Detta är mycket allvarliga anklaganden.
- Det är min tolkning av saken. Vad skulle de annars vinna på att kränka muslimerna på olika sätt hela tiden, när resultatet är känt i förväg?
- Det är verkligen ologiskt.
- Folk kommer att säga att Danmark led ekonomiska förluster, och det är sant. Så varför fortsätter det? Därför att vissa tror att det är mer lönande att driva ut de 30 millionerna och att det överväger bojkotten. Så de trycker på i den riktningen. Vad är lösningen? Vi måste vara realistiska och positiva. Vad behöver göras? Vad vi behöver för de 30 millionerna muslimer i Europa är att de ska infiltrera samhället, och visa väst och Europa hur respektabla och framgångsrika de är. Det är nyckelorden: ”Jag är respektabel och framgångsrik.” Om de 30 millionerna muslimer klarar att ignorera dessa provokationer, och avleda sin ilska med hjälp av profeten och islam, kan de bli gående propagandamaskiner. Varje person bör säga: ”Jag är en ambassadör för islam.” Och de bör alla agera runtom i Europa. I företagen där de arbetar, i idrottsföreningar och överallt där de passar in och kan beblanda sig med européerna. Då kan de visa dem sina goda moraliska värderingar och sin framgång. Detta kommer att utplåna planen och muslimerna kan stanna kvar i Europa. Vi behöver faktiskt inte mer än tio år för att muslimerna i Europa ska bli fast förankrade och mycket framgångsrika.

2 kommentarer:

  1. Just därför måste vi slänga ut dom innan dom blir för många. Antingen det eller så blir vi utrotade varendaste en av oss.

    SvaraRadera
  2. muslimska kvinnor har inte så många val men också många är lika hjärntvättade som porrsjärnor som anser sig starka och frivilliga att välja sin väg i livet..allt som objektifierar och bekräftar att kvinnan är en sexuell objekt som ska visas upp, eller täckas och passiviseras för att skyddas eller inte väcka "männens upphetsning". kvinnan är mer än en kropp, hon är en hjärna..lika jämlik som mannen.att acceptera att mannen har mer dominans och friare klädsel, kanske tom. fler fruar och mer makt i hemmet är en svaghet..att hedra och följa en prophet som var pedofil och inte ifrågasätta det är dessutom sjukt.många fruar och ett barn hade han i sängen men han förbjöd sina fruar att gifta sig efter hans död även unga Aisha som hade som mkt liv kvar..egoistisk sjuk gubbfan är det minsta man kan säga, eller hur?! lägg till alla texter i koranen om judar och hur de ska dödas..imamer i sverige uppmanar till att homosexualitet ska dödsstraffas medan de kalla alla kritiker islamofober, de vill ha barnaga rätten, mångifte för mannen, dödsstraff enligt sharia lagar för de som lämnar islam, dödsstraff för kvinnor som gifter sig med en icke muslim medan det är ok för mannen eftersom barnen får pappas religion och efternamn, friaskolor i sverige och flickor med slöja och europa fortsätter försvarar detta och ställa sig i förtryckarens för rädsla av anklagelser eller terrorism..jag lämnade islam själv men idag i sverige vågar jag inte säga det när muslimer i skola och jobb frågar..jag säger att jag aldrig varit muslim..är det modernt och demokratiskt av sverige att låta primitiviteten och förtrycken växa utan att agera?!

    SvaraRadera