fredag 3 oktober 2008

Islam - inget hot?

De flesta muslimer vill inte använda våld eller terror för att sprida islam över världen. Man vill använda sig av fredliga medel. Med invandring och hög nativitet vill man ta över land efter land, målmedvetet och tålmodigt. De som vill detta är tillräckligt många och inflytelserika för att utgöra en fara för hela västvärldens frihet.

Churchills sonson påpekar det faktum att den fundamentalistiska talibansekten Deobandi övertagit makten från de moderata muslimerna, i mer än hälften av Storbritanniens över tusen moskéer. Det gäller även koranskolorna. I moskéerna och koranskolorna fostras nästa generation muslimer.

Skulle detta inte utgöra något hot?

Khadaffi är ingen maktlös liten tomte. Han säger öppet att islam skall spridas till hela världen.

Boumedienne sade i FN, 1974, “En dag kommer milliontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men de kommer inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar.” Allt finns på nätet.

Södertälje kallas “Lilla Bagdad”. I Malmö är muslimer i majoritet i åldersgruppen 0-19 år.

Malmömoskén är byggd med Saudiska pengar. I Islamskolan i Örebro, Al-Salam skolan, slutade rektorn Elisabeth Söderling, när hon upptäckte att hennes post kollades. Nu är den skolan i Saudiarabiska händer. Man ber 5 gånger per dag. Musik och radio är ej tillåten.

The European Islamic Conferens, Al-Risala Skandinaviska Stiftelse, vill bygga fler islamskolor, högstadium, gymnasium och högskola.

Vissa grupper vill att alla ska bli Salafiter (wahabismen, Saudiarabien). Salafismen tar avstånd från det svenska samhället. Andra vill att alla ska bli Sufiter.

Vi har redan muslimska stater i Europa. Wahabismen har fått fotfäste i Bosnien. I Sarajevo kallas Europa “USA:s lilla hora”.

Nathan Shachar (Axess TV) menar att man i Europa idealiserar kulturernas möte och låtsas att det är fritt från konflikter. Uppstår konflikter beror det på de inföddas rasism. Europas politiker påtvingar sina folk en förvrängd låtsasbild av en multikultur som framställs som underbar och berikande för alla, medan folken ser de verkliga baksidorna i form av brottslighet, arbetslöshet, främlingskap, otrygghet och förlust av den egna kulturen och egna traditioner. Politikerna förringar den egna kulturen och idealiserar de främmande.

Integrering är att svenskar och invandrare ska anpassa sig lika mycket till varandra.
Assimilering innebär att invandrarna skall anpassa sig till det svenska. Svenska muslimer är emot assimilering. Politikerna håller med muslimerna.

Historikern och islamkännaren Lars Hedegaard säger att i Sverige går islamiseringen snabbare, än i övriga Norden. På 15-20 år kan muslimer bli så många att de får politisk makt. Ja, de kan bli i majoritet.

Socialdemokraten Jens Orback sade i TV, 2004, efter mordet på Theo van Gogh, utfört av en islamist, att vi bör vara hyggliga mot “dom andra” för då går vi lite tryggare, den dag vi blir i minoritet.

Är detta inget hot?

2 kommentarer:

  1. Jag har läst många som anser att det kommer ta mellan 30 till 100 år innan muslimerna är i majoritet. Jag delar inte den uppfattningen, snarare Hedegaards. Därför är det viktigt att agera nu. Ett första steg i rätt riktning är om Sd kommer in i riksdagen 2010. Detta kommer ju i sak inte vara lösningen på problemet men det gör att vi vinner tid och bromsar den negativa utvecklingen. Sumpar Sd detta tillfälle tror jag tyvärr att det är försent med 2014. Då har islamiseringen gått alltför långt. Det enda som kan rädda Sverige i såfall är om det blir folkliga resningar ute i landet, ungefär som dalmasarna och smålänningarna på Vasas tid. Men sådant är det än för tidigt att spekulera om.

    SvaraRadera
  2. Hur det verkligen kommer bli ärdet ingen som kan förutsäga, men jag har räknat lite på det. Det beror på vilken tillväxt och nedväxt man räknar med.
    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/02/14/hur-manga-muslimer-finns-det-i-sverige-och-nar-kommer-de-bli-fler-an-50/

    SvaraRadera