torsdag 2 oktober 2008

Genuspolitiken skadar barnen

Följande visdomsord, hittade jag på en av Sveriges bästa bloggar, Östra Ölands fria horisont:

Könsgalna domstolar orsakar barnmisshandel
Den inbillade jämlikheten mellan könen, tanken att mannen betyder lika mycket för det lilla barnet som modern, har lett till ren barnmisshandel.

Den ”moderne mannen” inbillar sig nu att han kan ersätta modern. I skilsmässofall som jag känner till begär mannen att få halva tiden med spädbarnet.

Men var och en som haft att göra med barn vet att de första fyra-fem åren betyder fadern ingenting; han är en familjeförsörjare i bästa fall, en assistent som kan hjälpa till och underlätta för modern, och hans roll är just denna, att bistå.

Den nära biologiska kontakten föreligger mellan barnet och modern - barnet bryr sig bara om mamma och maten och pappa är under de tre första åren en skuggfigur av noll och intet värde annat än som familjeförsörjare/assistent.

Fjollerierna med den nye mannens modersroll leder nu till att spädbarn skiljs från sina mammor och förs gråtande och skrikande till sina fäder, som i sin inbilskhet tror att de kan ersätta mamman. En ren tragedi och stridande mot all biologi och sunt förnuft är ju den bisarra tanken att små barn kan uppfostras hos två män inom en homosexrelation. Vad resultat därvid kan bli lär vi nog få erfara. Att beröva barnet en mamma genom att tillåta adoption homorelationer är grymt. Då sätts inte barnet i centrum utan inbillade behov hos män.

Den inbillade modersrollen hos män leder också till att spädbarn skjutsas kors och tvärs genom Sverige, hundratals mil i veckan, för att tillfredställa könsgalna domstolar som beslutat om delad vårdnad.

Detta är inget annat än barnmisshandel.

Pappan kan spela en roll för barnet, men först när barnet blivit 4-5 år - då kan pappa bli intressant, men innan dess, han är ett bihang, visserligen viktig, men dock ett bihang.”

Detta är nog den bästa och mest svidande kritik mot dagens feminism och könsgalenskap som jag någonsin läst.

Jag kan lägga till en annan tragisk följd: Frustrerade män som skakar sina skrikande spädbarn - ibland till döds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar