fredag 17 oktober 2008

Dagens invandring - ett hot

Det är skillnad på dagens massinvandring och gårdagens blygsamma arbetskraftsinvandring. De tidigare invandrarna kom från näraliggande länder, med besläktad kultur och religion. De fick jobb direkt och smälte in i samhället.

Så är det inte idag.

Nu kommer tiotusentals ekonomiska lycksökare hit varje år. De kommer från Afrika och Mellanöstern, med en helt främmande kultur och religion. De får inga jobb, lever på bidrag i monokulturella enklaver - ghetton - därför att de vill bo med sina landsmän.

De har en klankultur, där arbetsfria bidrag är hög status. Den svenska välfärden är rena drömmen för dessa, före detta, bönder. Man stiger från föraktad jordbrukare till arbetsbefriad herreman.

Männen i klanerna får högre status om de kan förnedra och förödmjuka andra klaner. I deras ögon är svenskarna den fegaste av alla klaner. Svenskarna har fel religion, ingen moral, kvinnorna är horor, de äter oren mat och missbrukar sprit och droger.

Det är därför föräldrar kan göra tummen upp till sina söner när de har gängvåldtagit svenska flickor och rånat fega svennar på pengar, märkesjackor, telefoner och mopeder.

Förakt och avsky är vad de känner för svenskar. De vill absolut inte beblanda sig med oss.

Det är ett lågintensivt krig, där svenskar är offer.

Givetvis finns det undantag. Det finns moderata muslimer.

Men det hjälper inte, eftersom islam är omöjlig att modernisera. Islam har som mål att göra hela världen muslimsk. Men det ska inte ske med vapen. Det ska ske genom en massiv folkomflyttning och en överlägset hög nativitet.

Därför är dagens invandring ett hot mot Sveriges demokrati och frihet.

Och våra politiker sviker oss. De står på fiendens sida. I sin naivitet ser de inte faran. Men alltfler av oss kastar skygglapparna och ser verkligheten.

8 kommentarer:

 1. Jag vet att tidigare sagt att du planerar att rösta på SD. Det sorgliga är, att du inte förstår att ingen från SD vill ta i en person med så radikala åsikter som du med tång.
  Jag tycker att du borde tänka efter en stund på vad det är du egentligen skriver.
  Det kan med lätthet uppfattas som enfaldigt och på gränsen till maniskt.
  Det är helt ok att ha den åsikt du har, men kanske du skulle tänka på att vara lite mer balanserad i ditt uttryck? Är verkligen alla invandrare skit under din sko som borde sopas bort?

  SvaraRadera
 2. Du är bara sjuk, löjlig och känslokall. Skulle inte skada om du blev utkastad på gatan, blev av med jobbet och lite våldtagen. Då kanske du hade fått lite annat att tänka på och på så vis fått mindre tid över för att hata invandrare och muslimer. Jävla skämt till människa är vad du är. Tönt-tant!

  SvaraRadera
 3. Jag försöker hålla mig till fakta, inte åsikter. Vilka radikala åsikter menar du?
  Mina kunskaper om islam och islamister har jag fått från islamkännare, professorer och många lärda och respekterade islamkritiker.
  Och de invandrare, som vill ta seden dit de kommer och anpassa sig till svenska värderingar, de har jag inga problem med.
  Men undersökningar visar att nästan hälften av muslimerna i Europa är positiva till sharialagar i sitt nya hemland. Det skrämmer mig.

  SvaraRadera
 4. evi! Varför så arg? Du påminner om dem som fick Nima Daryamadj att sluta kritisera islam. När han kritiserade kristna, bad de för honom. När han kritiserade islam, önskade folk att han skulle stekas i helvetet för evigt.
  Det är ett bevis att vi islamkritiker har rätt, eller hur?
  Ta fram argument istället! Bevisa att jag och Nima har fel! Bevisa att islam är fred och kärlek istället för hat och krig och fruktan! Om du kan bevisa det är du duktig.

  SvaraRadera
 5. Du har gått från att vara en KD-tant, till att få folk i din omgivning att skämmas. Pinsamt tycker jag.
  Varför inte lägga kraften på dina barnbarn istället?

  SvaraRadera
 6. anonym! Det är barnen jag tänker på. Jag vill inte att de ska behöva leva som andra klassens medborgare, hunsade, föraktade dhimmies, i ett muslimskt Sverige.

  SvaraRadera
 7. Jag vill inte ha islam öht. Antingen konverterar dom till kristendom eller så lämnar dom landet.

  SvaraRadera
 8. Hoppas att alla som inte vill ha ett mångkulturellt samhälle verkligen röstar på SD
  de andra partierna vågar inget göra åt dagens massinvandring

  SvaraRadera