fredag 25 juli 2008

Fredlig islam?

Muslimerna, i denna film, visar vad de tycker om våra västliga demokratier. Bilder ljuger inte. Ingen annan än muslimerna själva talar på dessa bilder. Att visa muslimer som talar om vad de vill göra med Europa är inte rasism. Det är att filma sanningen och återge sanningen.

De skriker ut sin vrede över väst. De känner sig kränkta av några teckningar. För några teckningar vill de bomba Danmark och hela väst. Hur naiva får vi vara? Förstår vi inte att dessa rättroende muslimer avskyr alla oss dekadenta, otrogna människor i väst, som inte tror som de. Vi har kvinnor som visar sina kroppar, kvinnor som är jämlika männen. Detta är styggelse för dem.

De som bombade i London var födda i England. De var andra generationen invandrare. De hade lärt sig hata väst i sina moskéer. Varför skulle just Sverige vara garanterat att slippa undan. Dessa muslimer vill skrämma väst till foglighet och eftergifter. Glöm inte vad Jens Orback sade efter mordet på Theo van Gogh: Vi ska visa hänsyn för när vi blir i minoritet så visar de oss hänsyn. Kan vi hoppas på det? Är det inte bättre att sätta stopp för invationen medan vi kan?

Är det dessa människor vi behöver i Sverige? Ska vi verkligen bjuda in dem att dela vårt fina land när vi vet att allt de vill är ta över vårt land, liksom hela Europa och förvandla allt till muslimska länder?

Nej, majoriteten av svenska folket vill inte ha flera Rosengård. Att sverigedemokraterna finns beror på att det finns ett behov av dem. Blir de invalda i riksdagen är det för att svenska väljare vill rösta in dem. Det kallas demokrati, mina vänner, demokrati.

2 kommentarer:

  1. Robin_Shadowes20 augusti 2008 22:34

    Bättre att se till att vi aldrig blir i minoritet. Att tro som Orback, antingen naivt eller cyniskt, att dom kommer visa oss hänsyn när dom blir i majoritet stämmer inte. Vi kommer bli halalslaktade om vi inte underkastar oss deras religion, lagar och seder och dom har koranen som understöd för detta.

    SvaraRadera