torsdag 17 juli 2008

Europas snällaste politiker

I Sverige har vi Europas snällaste politiker, men också de dummaste. Vi får inte bygga kristna kyrkor i muslimska länder, så varför tillåter de dumsnälla politikerna muslimerna att bygga moskéer i Sverige?

Är det underligt att så många invandrare föraktar det mesiga svenska folket? Om inte svenska folket respekterar sig självt, hur ska då någon annan kunna göra det?

Monas självförakt kan inte väcka respekt hos någon.

1 kommentar:

  1. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera