lördag 26 juli 2008

En lektion i muslimsk "samlevnad"

Hur är islam möjlig att förena med fria, demokratiska västerländer? Denna video är ett kräkmedel i all sin torra cynism. Klicka här! Och våra naiva politiker tror att det går att integrera muslimer! De rättrogna muslimerna vill inte integreras. Varför? För att de avskyr väst som de anser är full av synd och omoral plus att vi tror på fel religion. Och för rättrogna muslimer är religionen viktigast av allt.

Jag såg på en blogg av en ung modern muslimsk kvinna i väst. Hon förstod inte vad problemet med muslimska flickors sportande och deras slöjor. Hon sa att muslimska flickor visst kan utöva sport som alla andra. Allt som behövdes var att inga pojkar eller män var närvarande! Så var det alltså med den "moderna" kvinna. Inte ens "moderna" muslimer går att integrera.

2 kommentarer:

  1. Robin_Shadowes20 augusti 2008 22:30

    Moderna eller moderata muslimer är en myt, en klyscha skapad av pk-iterna, liksom islamofobi för att stigmatisera oss ytterligare. Förmodligen inser dom att ordet rasist blivit alltför urvattnat under senare år för att tjäna deras syften, så voila uppfinner man nya ord. Bekänner man sig till islam är man per definition islamist, cased closed. Som att det skulle finnas moderna eller moderata nazister ungefär.

    SvaraRadera