lördag 17 januari 2015

Kan en religion vara farlig?

Det här skrev jag 2009. Tyvärr är det ännu mera aktuellt idag.

Islam - världens farligaste religion?
Jag är livrädd för islam. Och jag skäms inte. Jag är inte särskilt lättskrämd. Islam - är det något att vara rädd för? Ja, jag menar faktiskt det.

Islam är inte som andra religioner. Den är inte bara en from religion. Den är även en politisk ideologi. En grym, odemokratisk ideologi.

Titta på världen! Överallt, nästan, där människor strider, bråkar, slåss, förtrycker, spränger och dödar varandra är det muslimer på den ena eller på båda sidorna. Ja, så är det! Vilka blir självmordsbombare? Muslimer! De är hjärntvättade. De tror att de, efter döden, kommer till paradiset, där 72 jungfrur väntar på dem. Jungfrur som efter varje nyttjande åter blir jungfrur! Vad är det om inte hjärntvätt och vidskepelse?
 Otroligt nog så kan även unga svenska män och kvinnor bli förälskade i denna grymma religion. De blir förryckta och blinda för den mörka sidan av islam. De ser bara den fina sidan. Mördarna och terroristerna har inte den "rätta" islam, påstår de. De måste låtsas, även inför sig själva. De orkar inte se den otäcka verkligheten.

Det tycks främst vara unga sökare, som faller för islam. Många unga flickor bloggar om sin förälskelse i islam. Det är kuslig läsning. De blir som förtrollade, fångade och förvandlade. Vad är det i islam och Koranen, som kan trollbinda människor så? Människor som är födda fria?

Det är detta okända som är så skrämmande. Jag skäms inte över att jag är livrädd för islam.

- Du har inte läst Koranen, utbrister de förälskade konvertiterna, lär dig mer så ser du att islam är frid och kärlek! Min islam är underbar och vacker! Det fula du pratar om är inte islam!

- Jo, tyvärr! Även den mörka sidan är islam.
Läs hela HÄR!
Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar