fredag 8 augusti 2014

Elefanten i rummet?Att blogga är nödvändigt.

9 kommentarer:

 1. Lägg gärna upp min blogg Antivänsterbloggen. Den låg på Blogspot men har flyttats till Wordpress. Adressen är -
  antivansterbloggen.wordpress.com
  Sigge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är andra gången du flyttar bloggen? Fick du med dig alla inläggen, genom cache kanske?

   Radera
 2. jag skrev en positiv recension om Bengt G Nilssons bok "Operation Axum" eftersom jag tyckte den var spännande och bra. Till min skräck märkte jag att den nu finns med på era sidor på nätet. jag vill vara mycket tydlig med att jag inte delar SD´s åsikter överhuvudtaget. Jag står på den helt andra sidan av det politiska skranket och vill inte på något sätt kopplas ihop med den här sidan eftersom jag personligen alltid hållit med den antirasistiska vänsterfalangen och kommer att fortsätta med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en länk till bokförlaget Ethno Press, som nämner dig och ditt skrivande. Anser du att min länkning till detta förlag är en personlig kränkning av dig? I så fall ber jag om ursäkt. Godtar du inte min ursäkt kan du ju polisanmäla mig. Ha det bra!

   Radera
  2. Tack för ursäkten. Du kan naturligtvis vara länkad till vilket förlag du vill, men jag kommer i fortsättningen inte att recensera böcker utgivna på just det förlaget. Inte på grund av någon personlig "kränkning" utan eftersom jag helt enkelt inte vill synas på era sidor. Min politiska åskådning är, som sagt, inte SD-vänlig överhuvudtaget. Varför skulle jag polisanmäla dig förresten, anser du själv att du gjort något olagligt?
   Elisabeth

   Radera
  3. Nej, jag anser inte att en länk är olaglig. Det där med polis var mest ett test för att se hur långt du ville gå. Du klarade testet. Vi tycker inte lika, men vi kan behandla varandra med respekt. Ha det bra!

   Radera
  4. En sak till: Om jag tar bort länken, kan du då samarbeta med detta bokförlag? De ska ju inte behöva hamna i kylan för något jag gjort. Vad säger du?

   Radera
 3. Jag låter det här vila. Vi får nog anse den här konversationen avslutad.
  Elisabeth

  SvaraRadera