söndag 13 april 2014

SD tar ansvar

En debattartikel i Corren: Linköping måste ta ett helhetsgrepp:
"För att komma till botten med varför rena upplopp uppstår i de mångkulturella förorterna så krävs en ansvarsfull invandringspolitik. Lokalt klappar Moderaterna i takt till Fredrik Reinfeldts politik som innebär att Sverige i dag har västvärldens högsta invandringsnivåer per person. En sådan politik tycker vi Sverigedemokrater är helt orimlig. En kraftig begränsning av invandringen till Sverige skulle göra att fler ges en ärlig chans att komma in i vårt svenska samhälle, till exempel genom att chansen att få arbete och bostad ökar.
Jonas Andersson ordförande Sverigedemokraterna Linköping och kommunfullmäktigeledamot Johan Karlsson vice ordförande Sverigedemokraterna Linköping och gruppledare i kommunfullmäktige"
 
 Corren rapporterar: Våldsamt upplopp i Skäggetorp:
"Ett 50-tal ungdomar startade ett våldsamt upplopp i Skäggetorp på söndagskvällen och attackerade polisen med stenar och knallskott."

Tyvärr kan det kan bli lika illa i Navestad och Hageby i Norrköping, om massinvandringen fortsätter.

Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Bästa bloggen!!! Hjälp även oss att bli bästa Facebookgruppen. Tack på förhand hälsar Christer Hjelte Nätverket Sverige.
    https://www.facebook.com/ettenatsverige?ref=hl

    SvaraRadera
  2. Vad ska jag göra reklam för menar ni? jag hittar bara 6 videor varav 2 fungerar? Facebookgruppen hittar jag överhuvudtaget inte.

    SvaraRadera