fredag 29 november 2013

SD bästa miljöpartiet

Morgan Roos i Ring P1 förklarar att SD även är det bästa miljöpartiet. Bra jobbat!
Miljöpartiet vill ha fri invandring. Det är dåligt för miljön, eftersom många som kommer hit lämnar kamelen och börjar köra bil.
Sverigedemokraterna vill kraftigt minska invandringen. Det är förstås bättre.
Conny håller med: "Nej, de som kommer hit rider inte på kameler, de flesta kommer så småningom att skaffa sig bil, och med nuvarande insläpp av invandrare så tar det inte ens 10 år för att fylla på med ytterligare en miljon människor. Så visst påverkar massinvandringen miljön negativt, men som vanligt så är det tabu att nämna att invandring för med sig något negativt. Har Miljöpartiet ens ett seriöst miljöprogram? Eller är det av samma kvalitet som deras ickevåldsförsvar? :D" 
 Jag tackar signaturen "ringp1troll" som laddat upp videon.
Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Nej, de som kommer hit rider inte på kameler, de flesta kommer så småningom att skaffa sig bil, och med nuvarande insläpp av invandrare så tar det inte ens 10 år för att fylla på med ytterligare en miljon människor. Så visst påverkar massinvandringen miljön negativt, men som vanligt så är det tabu att nämna att invandring för med sig något negativt. Har Miljöpartiet ens ett seriöst miljöprogram? Eller är det av samma kvalitet som deras ickevåldsförsvar? :D

    SvaraRadera