lördag 29 december 2012

Centerpartiet längtar efter månggifte?

En insändare (ej på nätet) i NT, 28 december 2012:
Nu, inför risken att åka ut ur riksdagen, tar Centerpartiet nya friska (eller är det sjuka?) tag. Partiet har krystat fram ett programförslag – och fläskar på ordentligt. Exempelvis helt fri invandring, en totalavreglering av arbetsmarknaden. 
Sålunda vill partiet ha ett låglöneproletariat – ett mångkulturellt sådant. En platt skatt, det vill säga samma skatt i procent oavsett inkomstens storlek. Och det sjukaste av allt – möjlighet till månggifte! Plus mycket annat som jag helst vill glömma. Läs programförslaget och förfäras. 
Det står en frän stank av extrem ”nyliberalism” över hela förslaget.
Men det är bara att hoppas att Centerpartiet går till val på detta programförslag. Ty, rimligtvis, är då partiets riksdagssaga all. Och jag fattar inte! Hur det runt om i bygderna – och obygderna – fortfarande finns lite äldre centerpartister som fortfarande synes redo att rösta på dagens urarva Centerparti. 

Gör ni det av en sorts betingad reflex, av födsel och ohejdad vana? Ser ni inte, i och med att Maud Olofsson kom till makten, att ert älskade parti numera är förändrat (fördärvat?) i grunden.
Det enda dagens Centerparti har gemensamt med det parti som fanns före fru Olofsons regim är namnet. Partiet lever på lånta fjädrar.

CENTERHALVEN
Flera fruar kan väl vara kul? Det kallas visst harem. Rösta på Centern och bestäm själv hur många du vill gifta dig med! Ett skämt? Nej, tyvärr inte.
Centern är problemet - inte de som varnar för Centern. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Centerns rådgivare - antingen driver han med Annie Lööf - eller med oss.

    SvaraRadera