torsdag 15 november 2012

I motgång prövas vännen

”Helt fel låta Almqvist gå” - DN.SE

Kloka ord från mogna, unga män:
Det behövs ett positivt fokusskifte, där människor ges möjlighet att växa - ibland enligt metoden två steg framåt ett steg bakåt - och därmed bli ännu bättre företrädare för vårt parti. Det går inte att lära av sina misstag om allt ens förtroende förbrukas redan vid ett första snedsteg.
I stunder som dessa krävs därför slutna led, inte öppen splittring. Vårt partis väg kommer att vara lång, krokig och stenig. Den kommer att vara tuffare än något annat partis. Vi har blivit invalda i Sveriges Riksdag inte för att kompromissa, inte för att vika oss, utan för att göra Sverige till ett bättre land. Vårt viktigaste redskap för att nå upp till våra mål är självklart ett starkt parti, och då måste frågan ställas: är vi ett starkare eller ett svagare parti utan Erik Almqvist?
Jimmie Åkesson talade i förra valrörelsen om en speciell SD-anda. Den andan möjliggjorde sedan partiets största framgång någonsin - riksdagsinträdet. Åkesson sammanfattade den enligt följande: “Det handlar inte om hur hårt du slår. Det handlar om hur hårt du kan bli slagen och fortsätta röra dig framåt. Hur mycket du kan ta och ändå röra dig framåt. Det är så du vinner.” och hänvisade till hur den var som allra starkast i det SDU som då leddes av just Erik Almqvist och som höll ihop under extrem yttre press.
Vi står fast vid SD-andan så som den formulerades av Jimmie Åkesson i valrörelsen. Vi ställer upp för våra vänner i med- och motvind, vi kastar inte ut barnet med badvattnet, vi låter inte media slå in kilar mellan bästa vänner. Våra politiska motståndare i media har nu fått ner Erik på knä genom en anstormning utan dess like, men han är långt ifrån slagen. Vår uppgift både som medmänniskor och som sverigedemokrater måste vara att försvara Erik, att hjälpa honom upp och se till att han kan fortsätta röra sig framåt som den exceptionellt duktiga politiker han är. Det är så vi vinner.
Gustav Kasselstrand
Förbundsordförande Sverigedemokratisk Ungdom (SDU)

William Hahne
Vice förbundsordförande Sverigedemokratisk Ungdom (SDU)
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar