måndag 8 oktober 2012

Leif GW lågvattenmärke om yttrandefrihet

Det Leif GW skriver i Expressen är så lågt, så ofattbart lågt:
 "Lars Vilks åker på konferens i New York för att i sällskap med diverse islamofober och vanliga rasister varna för det senaste hotet från Öst mot vårt Heliga Västerland.
Ständigt omgiven av de poliser som skyddar hans rätt att uttrycka sig och till en årlig kostnad på tjugo miljoner för landets skattebetalare. Med tanke på budskapet är det faktiskt inte värt de pengarna.

Varför inte bara promenera ner till Rosengård, Rinkeby eller Hammarkullen, och ta det direkt med dem som han retar sig på. Man till man, och 'åk hem med er, era dumma jävlar'.
Att han sedan skulle få fraktas därifrån på bår är en annan historia men den har i vart fall inget med vår yttrandefrihet att göra.
Av Leif GW Persson Av Leif GW Persson
Leif GW; Hur i h-te kunde du skriva så? Var du drogad?
Jag trodde du var en klok människa.

Täppas har skrivit ett eget lågvattenmärke på SvtDebatt. Men med honom kom det inte lika oväntat som med Leif GW.
"Lars Vilks får skylla sig själv. Att smäda en religion och dess utövare är rätt billigt, enkelt liksom. Bland denna religiösa skara finns personer lika korkade och humorlösa som konstnären själv. Dumskallar som retar sig på en annan dumskalle.
Jag försvarar allas rätt att fritt få uttrycka sin åsikt. Men om Lars Vilks är så puckad att han gång på gång retar dem som är mer stingsliga än jordgetingar får han stå sitt kast.
Dra in hans bevakning och lägg ut stormningen av hans hus på Youtube, sedan kan vi väl glömma alltihop. Snälla. Glöm Lars Vilks.
Låter slutklämmen brutal? Inte då, den är en del av mitt eget konstprojekt.
Täppas Fogelberg, jounalist och författare"
Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

 1. Till skribenten: Ta fram foliehatten!

  SvaraRadera
 2. Instämmer helt!
  Jag brukar gilla LeifGW men nu har något hänt!?
  Betr. kostnaden, även om den är hög, är den nå´n "millipromillw" av vad en icke fungerande invandring kostar. Det handlar ju trots allt om vår yttrandefrihet, som ju inte kan begränsas. Antingen har vi den eller så har vi den inte!
  Betr. Täppas, det börjar(?) åter bli dags för Dig att ringa P1 med Ditt kraftiga och högst relevanta budskap om våra barnbarns framtid!
  Snälla, gör det!!! (Tyvärr duger inte min "KOL-röst" längre till det.)
  Mvh+KRAM Lassekolja

  SvaraRadera