onsdag 10 oktober 2012

En glimt från mångkulturens Sverige

Mångkultur fungerar inte!
Jag fick ett brev...
Jag bor i ett förr så lugnt och trevligt bostadsområde här i Halmstad (Fyllinge). På andra sidan E6:an ligger ett invandrartät bostadsområde (Andersberg) och de har en egen skola, där mer än 95 procent av barnen/ungdomarna har utomeuropeisk invandrarbakgrund. 
Oroligheter, vandalisering, våld, inbrott, rån, stölder och skottlossning, samt inte minst gigantiska bidragsbedrägerier mot Försäkringskassan i Halmstad har sitt ursprung där - dessa har du säkert hört talas om - vilket har tilltagit under de senaste 15 - 20 åren. 
Jag bodde där i 11 år men var tillslut tvungen att "fly" på grund av all brottslighet, inbrott, störningar och oro. Från början hade vi bara några fulla finländare som slogs och bar sig lite illa åt. Men de hotade aldrig oss andra som bodde i området. 
Nu har man på kommunen i Halmstad "löst" problemet med den stora invandrarnärvaron på Andersbergsskolan, genom att förflytta 6:e - 9:e klasserna till Fyllingeskolan.  
Detta gjordes trots hårda protester från skolledningen, lärare, elever föräldrar och boende, som absolut inte ville ha in så många utomeuropeiska invandrare på sin så lugna och välfungerande skola. 
Men det struntade kommunen i och sedan ca fyra år tillbaka har vi nu drabbats av den "himlastormande lyckan" av ökad mångkultur. En del av dessa invandrarfamiljer har dessutom nu flyttat till Fyllinge också. 
Våld, hot och knivskärningar har ökat 100-procentigt bland eleverna på denna så lugna och fint fungerande skola. Det skiter den centerpartistiska/moderatiska kommunledningen också i. 
Dessa invandrarelever tar sig nu varje skoldag gående, cyklande eller körande på (alltid våldsamt trimmade) EU-mopeder, via en gångbro över Fylleån till Fyllingeområdet, och där de tar sig fram genom området till skolan har stölder, vandalisering och förstörelse ökat på ett oroande sätt. 
Den nya gångbron, som förmodligen anlades över Fylleån på grund av detta, har systematiskt vandaliserats så att kommunen inte längre har råd att underhålla eller reparera den. Som ett enda exempel, har gångbanebelysningen blivit utslagen/söndersparkad så många gånger att man slutat reparera de 50-talet förstärkta lyktor som skulle ha belyst gång- och cykeltrafiken där.  
Idag ligger bron helt i mörker och ingen vanlig människa vågar ta sig över där numera, efter mörkrets inbrott. 
Så sprids mångkulturen i vårt land. Jag har redan hört talas om både svenskar och invandrare, boende i området som "flytt", alltså blivit internflyktingar i sitt eget land bara för att komma undan alla de negativa konsekvenser som den ökande mångkulturen fört med sig. 
Jag vet nu inte hur länge jag kan få bo kvar? Men min oro har ökat märkbart de senaste åren och funderingar på om jag än en gång tvingas ge mig av - "fly" från mitt förr så lugna bostadsområde jag valt, och som jag lärt mig att tycka mycket om.  
Är det detta som kommer bli de etniska svenskarnas lott i framtiden - att bli flyktingar i sitt eget land? Ser inte bättre ut?
Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Ja utan tvekan är det så. Vi kommer bli flyktingar här för vi anses helt värdelösa. Det går inte att tjäna lika mycket på oss än vad det går att tjäna på somalier, irakier eller afghaner. Det är skandalöst och avskyvärt. Jag känner stor sorg och hade ens far och morföräldrar levt och sett vad Sverige blivit....ja då hade dom nog ramlat ihop och blivit katatoniska av sorg, vrede och skräck!!

    SvaraRadera