måndag 3 september 2012

Gluefox: Mats Tunehag har helt rätt!

På tal om artikeln i tidningen Dagen som kritiserade Mats Tunehag så skriver Kristers blogg - gluefox ett suveränt och långt inlägg. Läs hela på Kristers blogg! Några smakprov:

"Den 30/8 kunde man i den 'kristna' tidningen Dagen (själv brukar jag kalla den för Gårdagen) läsa rubriken 'Främlingsfientlighet via SEA'. SEA står för 'Svenska evangeliska alliansen', en samkristen organisation som står för biblisk kristen tro. Nu anklagar man denna organisation för att vara främlingsfientlig. Det är ju fullständigt absurt.[...]

 Att erövra hela hela världen och lägga den under islam är ett obligatoriskt mål, enligt Koranen och enligt vad sharíalagen säger. Alltså är det obligatoriskt för varje troende muslim att förneka detta. I varje fall när de talar med journalister och politiker i Västvärlden (skulle muslimerna i Europa öppet säga som det är, skulle européernas inställning till islam dramatiskt förändras och då skulle målet äventyras). Tunehag har således helt rätt och författarna till artikeln i Dagen har helt fel. Punkt slut."

Och så här beskriver han "Godhetskören" som ju även innehåller många som kallar sig kristna:

"Just detta hur man känner sig god ju mer man föraktar sin egen kultur och sitt eget land, och till och med bereder väg för en angripare som i framtiden kommer att förtrycka oss, framgår så tydligt när man ser debattörer i TV och hör hur deras röst vibrerar av beundran inför alla vackra floskler som flödar ur deras mun. Och hur detta leder till ett högmod över den egna 'godheten'. Det är ju precis det som är hela kontentan av begreppet Godhetskören. Ovanstående för osökt tankarna in på den enkla sanning jag så ofta brukar citera:
Halv kristendom tolereras men föraktas
Hel kristendom respekteras men förföljs
Kastratkristendomen passar Djävulen bra, eftersom den inte är någon kristendom alls. Eller som biskop Nils Bolander skriver i sin dikt 'Dödsruna':
Fingret i luften, Känna sig för,
varifrån fläktarna smeka,
och be om ursäkt för att man stör.
Det är att kristendom leka.
Att vara kristen är att älska människor. Men äkta kärlek är alltid kopplad till sanning. Att vara kristen innebär inte att förstöra sitt eget land. Det finns många sätt att hjälpa lidande människor på. Genom att hjälpa på plats, kan vi t ex hjälpa många, många gånger fler människor (för vad de s k ensamkommande flykting'barnen', som inte är barn, kostar per år – antal: ca 2 500 st/kostnad: 2 000 till 5 000 kr per dygn – skulle vi kunna hjälpa bortåt en miljon verkliga barn i Indien). Kristen kärlek, barmhärtighet och medkänsla riktar sig framför allt mot de svaga och utstötta. En somalier eller afghan, som kunnat skrapa ihop 100 000 kr för att ta sig hit, kan knappast räknas in bland de svaga och utstötta. 100 000 kr är en fabulös förmögenhet i dessa länder och inte ens en hel släkt skulle kunna skrapa ihop en sådan summa. Och de invandrare som våldtar, rånar, bränner bilar, stjäl, missbrukar vårt sociala skyddsnät och hotar yttrandefriheten i vårt land hör definitivt inte till de svaga. Och om de blir utstötta är det självförvållat.

Att ta emot skaror av somalier och liknande, är att ta emot människor som kommer från så annorlunda sammanhang att katastrofen för vårt land väntar bakom dörren. De kan inte integreras även om de skulle vilja. De vill inte integreras även om de skulle kunna. Och de får inte integreras även om de skulle vilja och kunna (enligt islams heliga skrifter är det förbjudet för en muslim att integreras i ett icke-muslimskt land). Historiens dom över vår tids aningslösa och fega politiker, som utan att rådfråga invånarna, förvandlar vår kontinent till oigenkännlighet, kommer att bli hård. Risken är stor att vi så småningom står inför ett förödande inbördeskrig i hela Europa."

Hans inlägg är bland det bästa jag läst. Läs det HÄR! 

Islam är problemet - inte de som varnar för islam. Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar