fredag 17 augusti 2012

Tre skäl att stoppa den muslimska invandringen

Det här är ett försök att förklara, så att även den mest politiskt korrekta ska förstå. Se även namnlistan i slutet. Innan du avfärdar alla dessa som förvirrade tokstollar; ta ett djupt andetag och läs!:

Tre skäl till varför vi måste säga NEJ till islam i Sverige: Synen på gott och ont, människovärdet och demokratin.

Stening till döds anser vi vara grymt, barbariskt och oacceptabelt. I islam är sådana grymma straff en del av dess sharialagar. Att tillämpa dödsstraff för t.ex. ogifta mödrar, är en god gärning i islam. Man försvarar dessa grymma straff med: Det drabbar ingen oskyldig.

Vi anser att alla människor har samma människovärde, oavsett vilken religion man tillhör. Muslimer delar in mänskligheten i muslimer och ickemuslimer. Bara muslimer har fullt människovärde.

Med demokrati menar vi fria val mellan olika partier, som representerar folkets olika åsikter. Vid muslimska "demokratiska" val är endast muslimska partier tillåtna. Det kallar vi diktatur.

Med detta i minnet menar jag ändå inte att muslimer är mer onda än andra. Skillnaden är islam. Att en muslim ljuger inför en ickemuslim är tillåtet, om det gynnar islam. Så länge muslimer är i minoritet, håller de god min till majoritetsbefolkningen. Men när de blivit i majoritet har de en plikt mot Allah att införa islamistiskt styrelse. Man startar ett muslimskt parti och tar makten i ett sista demokratiskt val.

För våra barns och barnbarns skull måste vi alltså säga NEJ till islam i Sverige. För våra efterkommandes skull måste vi stoppa den muslimska invandringen.

Sverige är tyvärr fullt av okunniga, naiva och godtrogna människor. Troende kristna är naiva i sitt välkomnande till muslimer. Genom detta gräver de kristna kristendomens grav. Även de som tror på tolerans, humanism, ateism och demokrati gräver gravar för allt de tror på, när de omfamnar islam.

Världens befolkning kan delas in i de kunniga, som insett faran med islam och de okunniga, som ännu inte förstått.

En lista på kunniga islamkritiker skulle kunna se ut såhär:
Pat Condell, Robert Spencer, Oriana Fallaci, Bat Ye'or, Ayaan Hirsi Ali, Mark Steyn, Brigitte Gabriel, Lars Hedegaard, Jan Milld, Kent Ekeroth, Julia Caesar, Geert Wilders, Daniel Pipes, Nonie Darwish, Valid Shoebat, Irshad Manji, Salman Rushdie, Taslima Nasrin, Bruce Bawer, Tony Blankley, Pamela Geller, Elisabeth Sabadisch-Wolff, Wafa Sultan.

Innan du avfärdar oss som "målande f-n på väggen" läs åtminstone detta: ISLAM - Allt du behöver veta!
 En man som betytt mycket för mitt uppvaknande är Lars Hedegaard. Lyssna på honom!

Two Invandrare: Ska hotet från islam hemlighållas om SD vinner på det?[vinner på rapporteringen.]
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

 1. MUSLIMERS OVILLKORLIGA RÄTTIGHETER I SVERIGE

  stod i centrum för s-professor Masoud Kamalis stora föreställning i Sveriges radio idag, 23/8.

  Men kanske också något mer: hot om ett kommande, oundvikligt inbördeskrig.

  Att döma av professor Kamalis oförsonliga attityd idag i P1 Morgon finns ingen annan utväg. Ingen annan lösning på integrationsproblemen än att handgripligen konfrontera flertalet pursvenskar. Onda och onödiga människor, som fortfarande nekar alla ankommande somalier, irakier eller chilenare ett värdigt, individuellt mottagande, individuell skolundervisning och senare individuell handledning in i samhället och arbetslivet.

  Professor Kamali, biträdd av ”svensksomaliern” Rashid Musa, Muslimska mänskliga rättighetskommittén, Daniel Poohl, Expo, samt Sveriges radios journalist Katherine Zimmerman fick oemotsagda utveckla sin krigsförklaring i P1 Morgon kl. 07.20.

  Inslaget hittas här (inbyggd spelare) vid framspolning till ca kl. 33.10:

  http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=1650

  Det är möjligt, att jag missuppfattar professor Kamalis och Sveriges radios planer, men ovanstående var det omedelbara intryck jag fick av inslaget.

  / Info

  SvaraRadera