måndag 6 augusti 2012

Robert Spencer talar i Stockholm

Vartenda ord han säger är sant. Tyvärr. Vad kämpar vi emot? Det som hotar vår frihet. Ja, faktiskt. Vi i Sverige är sedan födseln invaggade i trygghet. Vi har svårt att förstå att allt vi håller kärt nu är hotat.

Men för våra efterkommandes skull måste vi nu inse det.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

 1. SVENSKUTPLÅNINGEN STÖDS PÅ NYTT AV AXESS

  Sjupartiets våldsamma ansträngningar att genom massinvandring byta ut Sveriges gamla befolkning går inte tillräckligt snabbt. Därför har några ultragoda liberaler just startat organisationen MIGRO i avsikt att ytterligare påskynda förloppet:

  ”Migration skapar en större ekonomisk kaka och ett mer blomstrande och internationellt samhälle. Den bekämpar verklig fattigdom, räddar liv, löser svenska demografiska utmaningar och är ett mer generöst bistånd än alla procentmål världen har skådat."

  http://www.expressen.se/debatt/generos-m...spolitik-raddar-liv/

  Möjligen har Migro bildats på order av partibrodern och ministern Erik Ullenhag. ”Migrationspolitiken måste bli generösare”:

  http://www.expressen.se/debatt/migration...aste-bli-generosare/

  Inte oväntat har Migro omedelbart fått stöd av redaktören för tidningen Axess, Johan Lundberg:

  ”Dilsa Demirbag-Sten och Johan Norberg ska av en artikel i Expressen att döma starta något som heter Migro - med syfte att stå upp för fri rörlighet mellan länder och kontinenter Med tanke på att vi på Axess sedan länge propagerat för fri rörlighet och invandring är det glädjande att se att vi får stöd i denna kamp också av liberaler som Johan Norberg och Fredrik Segerfeldt.”

  http://www.axess.se/blog/post/2012/08/05/Liberalerna-pa-Axess-sida.aspx

  / Info

  SvaraRadera
 2. äckliga rasister, kan ni inte köpa tidsmaskiner och åka till den tidsålder då eran syn var den rätta?

  prova Nürnberg 1933 eller nått jävla kötthuvuden

  SvaraRadera