tisdag 17 januari 2012

Sharia i Sverige när muslimerna blir i majoritet

Niklas Wykman (muf) möter Sara. Hon menar att Sharialagar (med stening till döds) ger ett gott och bra samhälle. Man måste dock vänta tills muslimerna är i majoritet med att införa dem. Hon tillhör Sveriges Unga Muslimer.

Det är muslimer som Sara som gjort mig till "islamofob". Hon menar ju på fullt allvar att sharialagarna med sina grymma, barbariska straff ger ett gott samhälle. Hur kan våra kristna välkomna islam i Sverige? Har de glömt "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad?

(Detta videoklipp försvann av någon anledning från YouTube, men kan återfinnas HÄR.)

Så en musikalisk hyllning till allas vår landsfader Fredrik Reinfeldt, framförd av Kreti och Pleti:

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Jag och många andra är beredda att göra rätt hemska saker, för att skydda oss från Sharia-terrorismen.

  Men för att vi skall göra det, krävs mer islam och religionens vansinne. Att i framtiden ingå i motståndsgrupperna är inte en möjlighet, det är vår skyldighet.

  /AnnaPanna

  SvaraRadera
 2. Klart att vi måste vara beredda att utföra handlingar som kulturmarxisterna tycker är avskyvärda. Vi kan bara gåt till vårt broderland Danmark för att se hur motståndsrörelsen Holger Danske agerade i det ockuperade Danmark. Man avrättade inte bara nazister men även stikkere (tjallare/förrädare). Någon var tvungen att ta dom svåra besluten och några fick utföra dåden. En del oskyldiga blev förmodligen avrättade, kanske var den omstridda svenskan Jane Horney en av dem. Det får vi kanske aldrig veta. Men vi bör ha i åtanke att rörelsen hela tiden riskerade infiltrering och många blev dödade och torterade av Gestapo. Kanske kunde man inte under rådande omständigheter alltid kontrollera uppgifter till 100% utan var tvungna att lita på sin intuition. I det läget väger en potentiell förrädares liv lätt vägt mot sina egna kamraters. Better safe than sorry. Vilka i snällismens Sverige är beredda att ta så svåra beslut och även utföra dem? Jag vet att jag är det. Någon måste göra det. Snart när internet blir total-kontrollerat av globalisterna så får vi gå under jorden och jobba på gammaldags vis. Som svensk kan jag aldrig bli medlem i Holger Danske 2.0 men som skåning däremot i Snapphanarna 2.0.

  SvaraRadera
 3. Ungmoderaterna jobbar hårt för att ta mångkulturalismen från vänstern. Undrar hur det kommer gå när ledningen och administrationen är full av araber?

  SvaraRadera
 4. det star "Hur kan våra kristna välkomna islam i Sverige?"

  jag ar kristen och valkomnar absolut INTE islam. varken till sverige eller nagon annanstans. de som foljer muhammed kommer att ga forlorade. kristenheten i sverige sover. att vara kristen ar likvardigt med att vara mesig och ikke cool. vastvarldens lagar och varderingar ar byggda pa kristna varderingar. sa jag tycker att man skall lara barnen det kristna budskapet. kan dem den sa har islam ingen chans att rota sig.

  muslimer tror att dem tillber samma gud som kristna. en kristen vet att muslimen dyrkar en annan, namligen satan. vi tror pa Israels Gud. den Gud som valsignat Israel men som koranen och muslimer forbannar.

  "kristna" ar de som av muslimer blir dodade och forfoljda for var tros skull. det ar vi som motarbetar islam och blir forlojligade av ateister, vansteraktivister och muslimer over vart allvarstagande gallande den enda sanna tron.

  SvaraRadera
 5. Alla har rätt att följa den tro de vill. Problemet med Islam är att det är en totalitär lära som också innehåller en politisk och social agenda. Islam hävdar också att den är den ultimata läran, den sista profetian, guds sista och ofelbara ord. Det spelar med andra ord ingen roll vart utvecklingen än leder, Koranen är ofelbar och ses alltså vara skaparen av universums okränkbara lag.
  Alla sådana exklusiva läror är naturligtvis mycket farliga. På flera sätt, men låt mig här bara nämna två: Först och främst såklart därför att allt annat måste vara fel ur en sådan synpunkt. En sådan åskådning låser också den troendes psykologiska och mentala utveckling på en given nivå. Därför att all egen kritisk analys är förbjuden. Att själv finns sanningen går inte, om det inte faller inom ramen för Islam. Det börjar därför och slutar med Islam, vilket stoppar upp inre evolution, och ger ordentligt med sådd åt fundamentalism.

  SvaraRadera