fredag 14 oktober 2011

Journalister bör granska invandringens negativa sida

Hasse Aro, precis som andra lydiga journalister, döljer sanningen för oss. Lögnen blir uppenbar genom att bilden kunde avpixlas. Men många svenskar förstår inte att det är så.

Beviset för mitt påstående finns på detta klipp: Lilla Saltsjöbadsavtalet och det s.k. "Locket".

Ett helt annat exempel på hur journalister förvränger sanningen är Christoph Anderssons artikel "Hur ska vi hantera hatet?" Citat:
"Triggad av den högerpopulistiska retoriken spränger Anders Behring Brevik regeringskvarteren i Oslo – och mördar drygt 80 personer, varav merparten är unga norska SSUare."

Vad Christoph Andersson döljer är att det som triggade Breivik inte är den invandringskritiska retoriken på nätet, utan det faktum att makthavarna vägrar lyssna på kritikerna, att de vägrar ta invandringskritiken på allvar.
De invandringskritiska partierna, runtom i Europa, uppstår ju för att folket har ett behov av dem.

Journalisterna, den tredje statsmakten, ska ju stå på folkets sida och granska makten. Det fungerar väl på de flesta områden utom ett; invandringen. Varför är detta så tabubelagt?

På Christoph Anderssons artikel svarade Agneta Ardeen mycket bra med artikeln "Är inte alla hot hot mot demokratin?" Citat:
"Det handlar inte bara om nynazister och Sverigedemokrater utan också om att vi måste våga ställa kritiska frågor till islamister, och AFA-medlemmar, ja till alla dem som inte verkar vilja ställa sig bakom det vi kommit överens om: yttrandefrihet, religionsfrihet, meddelarfrihet och tryckfrihet, fria och allmänna val, skolplikt och så vidare. [...] 
Jag anser att vår uppgift är att granska makten, värna demokratin och yttrandefriheten. Att världen inte är en alltigenom vacker plats det vet vi och våra läsare. Jag tror inte vi hjälper dem att begripa det ohyggliga genom att undanhålla dem sanningen."
Nättidningen "Journalisten.se", Christoph Anderssons artikel: "Hur ska vi hantera hatet?" Agneta Adeens svar: "Är inte alla hot hot mot demokratin?"
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Sverige har kommit till en punkt, då vi måste välja om vi ska forsätta nedmonteringen av Sverige, eller om vi ska ändra kurs och börja bygga upp landet igen. Du avgör, läs mer här
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/16/sverige-slits-isar/

    SvaraRadera