fredag 9 september 2011

En svensk jämför oss med Japan: "Deal with the devil"

 Jag fick en kommentar av Gaijin. Det var direkt efter moderaternas uppgörelse med MP om att de som är här illegalt ändå ska få ta del av våra förmåner.
"Då jag var yngre avskydde jag SD och högerextrema. Nu när jag är i 30-årsåldern och har bott i Japan har jag sett hur ett välfungerande land ser ut. Ett land där man inte riskerar att rånas eller misshandlas om man går ute på kvällen. Ett land där kvinnor inte riskerar att överfallas och våldtas.

Jag säger inte att invandring orsakar detta. Något som den oreglerade invandringen orsakar är splittring och rädsla. Ett vi och dom.

Det är inte Sverigedemokraterna som orsakar ett vi och dom, det är invandringspolitiken med hopklumpning av invandrare från fattiga länder i områden som Rosengård, Rinkeby och Hovsjö. Områden där ungdomar tycker att de inte hör till Sverige och avskyr "svennar".

Splittringen ökar nu alltmera, och min röst i nästa val kommer troligtvis att gå till SD. Denna 'deal with the devil' var droppen som fick bägaren att rinna över. "

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Ja detta är bra och sant! Bara politiker och "tyckarmffian" fattar inte eller vill inte fatta!

  SvaraRadera
 2. Det vore heller inte fel om vi tilläts fostra våra egna barn istället för att låta en korrumperad stat göra det. De formar de medborgare de vill ha. Lättstyrda människor som varken kan, eller har lust, att tänka själva.

  SvaraRadera
 3. Av ngn bisarr anledning anklagas varken japaner eller finnar för rasism för att de har en nästan obefintlig invandring. Har det med kriget att göra, precis som vår invandring, som kanske kan ses som det dåliga samvetets botgörelse?

  Intressant var oxo att jämföra japanernas solidaritet med varandra efter jordbävningen och den på Haiti och situationen i New Orleans efter Katrina.

  SvaraRadera
 4. Måste säga att du skriver rakt och precis som det är ,, tänk om journalister och politiker kunde göra detsamma....

  Tycker du skall bli politiker eller journalist.../Ladycobra

  Gå in på nedanstående länkar.
  http://nymax.wordpress.com/2010/09/25/islamism-i-riksdagen/
  ----------------------------------

  KOSTAR VAD DÅ??

  http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

  SvaraRadera