fredag 27 maj 2011

En godtrogen svensk önsketänker

Den SD-kritiske bloggaren Jan Rumé är glad och skriver:
"SD backar från 6,2 till 4,2 procent. Detta visar även att SD är och förblir ett 3% parti resten av partiets röster är rena proteströster mot de etablerade partierna.2014 är med största sannolikhet sagan SD slut, då partiet drabbats av NyD syndromet och verkar inte kunna hejda detta, missnöjet är stort överallt i landet mot partiet och många har redan lämnat ."
Mitt svar: Önsketänkande, eller hur? Fler och fler får upp ögonen. Mitt barnbarn, en pojke på 14 år, och hans kompis åkte spårvagn en lördagskväll och blev antastade och knivhotade av vad? Jo, ett gäng invandrargrabbar. De räddades av ett gäng småberusade svenskar. Okej? Förstår du? Plus att min granne blev rånad av en vad? Jo, en invandrare! Plus allt fruktansvärt jag läser om varje dag. Förstår du?

Måste man verkligen bli ett offer själv för att se verkligheten? Det borde väl räcka att läsa om alla svenskar som råkat illa ut och fått sina liv förstörda.
Här är en passande sång. Tack till Sören Olsson!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Jag blev rånad av en svensk. Ska jag starta en blogg nu? Jag menar, alla måste ju få veta hur svenskar bär sig åt!

  SvaraRadera
 2. Ska du blogga? Javisst, självklart! Att även svenskar begår brott är inget skäl att vi ska importera främlingar som föraktar oss.

  SvaraRadera
 3. Denna Jan Rume ifrån Ronneby är numera inget annat än en självömkande
  TYP, som blev utsparkad från SD en gång. I Ronneby vet alla vem han är och ingen tar han på allvar för sin rädsla för att vara nykter.
  Ett troll på nätet som man inte ska bry sig om!
  "Inside info" ifrån Sveriges Trädgård.

  PS snygg layout du fått på din blogg, den laddar snabbare upp också!
  :)

  SvaraRadera
 4. Status.st ger en bra sammanställning över SD:s tillväxt

  ressessl

  SvaraRadera