onsdag 30 mars 2011

Åkesson talar sunt förnuft i riksdagen

Ur dagens riksdagsdebatt:

 Och här försvarar Reinfeldt sin horribla överenskommelse med miljöpartiet. Ojojoj! Ska man skratta eller gråta?

Vad sa Reinfeldt i klippet ovan? "Sverige har berikats som nation" och "mer spännande och rikare" hörde jag. Ursäkta, men jag mår illa. Reinfeldt förstör Sverige. Klippet nedan visar Rinkeby, i folkmun kallad "Lilla Mogadishu". Och Reinfeldt vill ha mer sånt! Han vill sprida sånt till alla kommuner i hela Sverige! Han tycker det "berikar"!

Somalier strömmar till Sverige. Och vi får inte säga stopp!? När ska svenska folket få nog?

Jag gråter, men det struntar vår käre statsminister i.... Godnatt Sverige!
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

  1. Well. Jag är uppvuxen i Rinkeby (numera boende i Israel). Och det stora flertalet som nojar över "Lilla Mogadishu" är inte Rinkeby-folk. Integrationsproblemen handlar inte om slöjor eller minareter utan om arbetslöshet. I början av 90-talet gnälldes det mycket på somalierna, att de bara kom hit för att leva på bidrag. Sedan när det lättade lite på arbetsmarknaden blev det "Lilla mogadishu" på bussgaraget där jag arbetade. Duktiga kolleger som lärde sig svenska och arbetade hårt, oftast med målet att snabbt flytta från förorterna och sätta sina barn i skola i svenska områden. Problemet med Åkesson är inte att han vill prata om invandringen utan att hans politik syftar till att förvärra problemen snarare än att söka lösningar. Dessutom är han en medelmåttig begåvning, som framstår som intelligent uteslutande därför att flertalet av hans partikamrater är jubelidioter.

    SvaraRadera
  2. Vad fan menar du med att han förvärrar problemen, genom att vilja ha någon jävla koll på vad som väller in i landet? Håller med om att arbetslösheten är största problemet, men då är man väl bra jävla dum om man tar in fler som ska försörjas. Att det hela handlar om att dumpa löner och skapa kaos på arbetsmarknaden råder det inget tvivel om. Fast det har väl naturligtvis en superbegåvning som du redan räknat ut, eftersom de andra är jubelidioter...

    SvaraRadera
  3. Det verkar snarare som Ofer är en jubelidiot. Antingen det eller så jättesmart att han lämnar den sjunkande skutan innan det går helt åt helvete för dom dumma gojerna långt där uppe i norr. Dessutom är somalier mohammedaner och vad dom anser om judar borde även Ofer känna till.

    SvaraRadera