fredag 3 december 2010

Sverige var förr ett gott land

De senaste 20 årens invandringspolitik har gjort mer skada än nytta. Skadorna för Sverige och dess folk väger tyngre än den lilla nytta den gjort för de verkliga flyktingarna i världen.
Sverige har förvandlats från ett av världens tryggaste länder till landet med dubbelt så många våldtäkter som något annat land, per invånare.
Att vara invandringskritiker och islamkritiker är inget man väljer för att bli lycklig, rik och beundrad. Tvärtom. Varför fortsätter man då? Av samma orsak som man skriker "Huset brinner!" Man skriker för att rädda sina nära och kära, sina vänner och grannar. Man tystnar inte för att man blir hånad och hotad. Man VET ju att huset brinner. Man försöker varna alla andra. Därför kan man inte sluta.

Jan Milld är kanske den enskilde folkbildare som betytt mest för mitt uppvaknande.
Jan Milld - Tal till s-kongressen, avsnitt 1

Pat Condell är en brittisk författare med en bakgrund som stå-upp-komiker. Så upptäckte han något allvarligt - massinvandringen av muslimer och hur den förstör Europa. 2006 tog han för första gången upp detta känsliga ämne. Nu har han dödshotats hundratals gånger.
Pat Condell - Farväl Sverige


Robert Spencer. På videon säger en muslim, den brittiske jihadisten Anjum Chaudry, att för muslimer är bara muslimer oskyldiga. Vi bör veta det när muslimer fördömer terrordåd mot oskyldiga människor. Ickemuslimer är alltså alltid skyldiga. De tror ju inte på Allah. Det är ett brott mot Allah. En muslim måste älska muslimer och hata alla ickemuslimer.

Det är våra barnbarns framtid det gäller. Ska de få leva i ett demokratiskt, sekulärt Sverige eller i ett Sverige styrt av muslimska sharialagar?
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se

4 kommentarer:

 1. Sverige är en nu en del av världen!!! Vi hålls okunniga om världen av deras media.

  WikiLeaks - vem tjänar - vem förlorar på WikiLeaks?

  De flesta är hypnotiserade av medias tugg - WikiLeaks. De flesta får ej lära känna William Kristol - en av de khazar judiska regissörerna bakom WikiLeaks.
  Så Googla på: William Kristol 911
  -
  Khazarer, turkisk folkgrupp som bebodde ett område kring Svarta Havet och Kaspiska Havet. Khazarernas rike bestod av delar av vad som idag är Ukraina, Ryssland, Khazakstan och Georgien.
  -
  Deras media tiger om khazar judar som William Kristol. Så hur ska vi förstå WikiLeaks?

  WikiLeaks Exposes Israeli Mafia’s Growing Influence
  -
  WikiLeaks Exposes Israeli Mafia’s Growing Influence
  -
  WikiLeaks vs. the Political Class
  Speaking of the political class, listen to William Kristol, the little Lenin of the neocons, as he dispenses advice to the Obama-ites on how to deal with WikiLeaks:
  “From now on, a policy of no comment about anything in any of these documents should be the absolute rule. No apologies, no complaints, no explanations, no excuses.

  Kunskap är makt - deras media håller oss i okunskap - tiger - deras media gör oss alltså maktlösa.
  Så Googla på: William Kristol 911

  SvaraRadera
 2. Du får gärna tala klarspråk, så jag kan förstå vad du menar!

  SvaraRadera
 3. Feminix, vadå "leva i ett […] sekulärt Sverige]? Du är ju för att man skall behålla kristna traditioner så som skolavslutning i kyrkan! Dina åsikter lever ju inte upp till vad du förespråkar.

  Jag är för ett sekulärt Sverige där ingen religion påverkar samhället. Alla får tro på vad de vill, må så vara Gud, Allah, Javeh, Jehova, Jah, Satan, Carl Bildt eller Richard Dawkins.

  Du borde inte få säga så vackra ord som "sekulärt Sverige". Du är inte värdig det.

  SvaraRadera
 4. Oscar! Med sekulär menar jag att staten och religionen är separerade från varandra. Så är det i de kristna länderna. Bibeln är inte lagbok. Att vi har kvar våra kristna traditioner och de kristna värderingarna ser jag bara som något bra.
  I islamistiska länder däremot är stat och religion en enhet. Lagarna är religiösa sharialagar. Koranen styr allt i landet. Minoriteterna lever i förtryck. Jag vill inte att islam breder ut sig i Europa och Sverige. Islam krigar ju mot oss med det demografiska vapnet. Därför vill jag begränsa invandringen till endast kvotflyktingar. Vad är så konstigt med det?

  SvaraRadera