tisdag 19 oktober 2010

Vill du att detta ska bli norm i Sverige?

Troende muslimer väller in i Sverige. Vi klarar oss inte utan dem, säger alla korrekta politiker. Kvinnan i videon tillhör en välmående medelklass i Saudiarabien. Hon har ingen egen hustjänare, men svärmodern har en. Män och kvinnor har skilda vardags- och matrum och förstås skilda toalett- och tvättrum. De har största platt-tv:n, som visar tecknade barnfilmer om Allah. Utan musik förstås, Det anses ju förbjudet. Som ett svart spöke går hon omkring i lyxvaruhuset och luktar på parfym och känner på glittriga aftonklänningar. Ute får hon ju bara visa ögonen. Det är alltså detta vi ska tvingas omfamna och anpassa oss till?I nästa video förklarar den skriftlärde sheiken hur Egyptens muslimska lag fungerar. Om en man tar sin fru på bar gärning när hon är otrogen med en annan man, kan han döda henne. Om han dödar henne direkt på plats räknas det inte som mord, utan som en förseelse. Men om frun dödar sin man räknas det givetvis som mord. Den andra kvinnan kan ju vara en av mannens fyra legitima fruar. Detta bevisar väl att islam verkligen respekterar kvinnan?Om vi bara fortsätter att blunda och göra ingenting kommer detta att bli norm i "mångkulturens" Sverige. Vill du ge detta i arv till dina barnbarn?
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. saudiarabier är ju inte direkt representativa för alla muslimer. lika lite som jag som svensk identifierar mig med alla svenskar (inte fan gillar jag IKEAeller handlar på Ullared). Skärpning!

  Saudiarabien har ju även den "värsta" formen av islam. Som om hela Sverige skulle ha samma samhällsnormer som Knutby.

  SvaraRadera
 2. Hur många muslimska demokratier finns det?
  Om majoriteten av muslimer tar avstånd från våldet i sharialagarna och Koranen, varför har inte islam moderniserats och demokratiserats, såsom kristendomen? Varför demonstrerar inte muslimer när en kvinna blir stenad? Varför demonstrerar de bara när någon tecknat Muhammed?

  SvaraRadera
 3. För att de muslimska länderna i allmänhet har en vidrigt stark hierarkisk ordning genom eller på gränsen till diktatur, som styr folk genom att hålla stenhårt i traditioner och seder som begränsar folks frihet och förslavar deras sinnen. Det enda sättet den typen av statsskick kan få någon form av fäste i demokratin Sverige är genom krig.

  Om den dagen kommer, då den muslimska världen kollektivt går till militärt angrepp mot Sverige, då kommer jag att lägga mig ner på knä och be om ursäkt för min naiva världsbild.

  Tills dess kommer jag aldrig att ta er på allvar.

  SvaraRadera
 4. Det behövs inget krig.
  "En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar."

  [Algeriets socialistisk-islamistiske president Houari Boumedienne i ett anförande inför FN:s generalförsamling 1974]

  SvaraRadera
 5. Khadaffi har kommit med liknande uttalanden och kanske även Erdogan.

  SvaraRadera