lördag 23 oktober 2010

När godhetstävlan leder till katastrof

Marit Paulsen säger att vi har plats för 200 miljoner. Vi kan bli lika tättbefolkat som Holland. Låt de arma stackarna komma till Sverige. Samtidigt erkänner hon att mottagandet är en "katastrof" i Grekland och snart även i Italien. När godhetstävlan fördunklar förnuftet på våra politiker så blir det katastrof även för Sverige.

Vad Marit och våra andra snällhetsfördummade politiker vill är att hela Sverige ska bli som Malmö och Rosengård. Finfina moskéer överallt. Härnedan ser vi några av de "stackare" som Marit ömmar så för. De kommer i sina nya fina bilar. Gott om tid att samlas och be har man också.


Länk till bilal.se där muslimerna har viktiga upplysningar "för hela nationen":
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Hoppas denna galna kärring avlider snart, hon börjar trots allt bli rätt gammal. Kanske är hennes dillande om 200 miljoner är ett utslag av senil-demens? Låt oss därför ponera att 192, 5 miljoner faktiskt invandrar till Sverige. Ärligt talat så tror jag att dessa 192 miljoner nog skulle se resten av oss 7,5 miljoner svenskar mest som irriterande insekter och stampa ut oss så snabbt som möjligt. På så vis skulle norskan Marit Pålsson bli medskyldig till folkmordet på alla svenskar.

  SvaraRadera
 2. Kära någon.
  "Härnedan ser vi några av de "stackare" som Marit ömmar så för. De kommer i sina nya fina bilar. Gott om tid att samlas och be har man också."

  Feminix, är det emot att svenska medborgare, oavsett religiös övertygelse, arbetar och tjänar pengar? Eller är du bara emot att muslimer ska kunna tjäna pengar? Eller är du bara emot att muslimer skall få köpa bilar för pengarna de tjänar på sina jobb?

  Du är väl inte seriös heller när du säger "gott om tid att samlas och be har man också"? Vad då - borde inte muslimer ha någon fritid? Borde alla muslimer tvingas jobba 24 timmar om dygnet?

  Jag tror säkert att många kristna hinner delta i kristna gudstjänster och sköta sina jobb också. Det är ju då också rimligt att anta att muslimer, buddister och hinduister också hinner med både arbete och religiösa aktiviteter. Tänk efter lite innan du skriver sådana saker.

  SvaraRadera
 3. Hej ett litet grönt inredningstips till dig;)

  iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar och möbler man inte behöver istället för att slänga de, på så sätt sparar man pengar men samt hjälper mijön genom att du låter prylen återanvändas!

  Är du en student eller någon annan som behöver möbler och prylar till inredningen av hemmet? hitta det mesta gratis på sajten...

  Just nu finns det 1000-tals prylar som skänks bort allt ifrån gardiner till soffor, bokhyllor och bilar.

  Tipsa gärna dina läsare om sajen:)

  SvaraRadera