söndag 5 september 2010

Fega svenskar förnekar sanningen

Denna video visar den mycket enkla och mycket skrämmande sanningen. Den sanning som fega svenska politiker inte vågar erkänna. Hellre offrar de Sverige. De ger bort vårt land till muslimerna.Läs "Landet vi ärvde" på Isabellas blogg!
Läs "Mina drömmars stad" på Snaphanen!
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

33 kommentarer:

 1. Det jävliga är att det inte bara är svenska idioter som stoppar huvudet i sanden. Hur i helvete har detta kunnat få fortgå i världens civilisationer? Detta kommer att sluta mycket blodigt, där det heller inte finns någon vinnare...Blodsven

  SvaraRadera
 2. Eeeehh? Problemet med videon är ju att den inte nämner att de som invandrar till Sverige också skaffar färre barn. Dessutom så framgår det ju med all önskad tydlighet att vi i Europa inte klarar oss utan invandring. Om det bara föds hälften så många barn som det finns pensionärer så måste vi ju få in folk utifrån. Allt annat leder ju till ekonomisk kollaps.

  Men det var inte det du ville visa upp va?

  SvaraRadera
 3. Vad ovanstående idiot inte tycks fatta eller inte har något problem med är att vi svenskar snart är utbytta mot rövlyftare från MENA. Sverige kommer fortfarande ligga på samma plats den alltid gjort men det styrande folket kommer vara ett helt annat. Vi svenskar kommer successivt minska för att till slut utplånas helt. Men idioten tycker det är helt okej. Sverige finns ju fortfarande kvar och det bor ju fortfarande "svenskar" här.

  SvaraRadera
 4. Eeeeeh, ovanstående idiot? Vad tänker ni göra åt saken då? Skaffa tjugo barn var? Hahaha...

  Ni är ju helt CP. Om det inte kommer hit "rövlyftare" från MENA och räddar era sorgliga arslen så är det ju kört för er. Filmen sa ju att hela Europa har samma nedåtgående trend vilket betyder att det måste komma folk utifrån om någon ska jobba ihop pengar till era socialbidrag och er framtida pension.

  SvaraRadera
 5. Du kalllar oss för er, alltså är du rövlyftare själv antar jag. Rövlyftare jobbar enbart svart så hur det skulle rädda våra pensioner begriper jag inte och förmodligen inte du heller eftersom du nu har bekräftat att du verkligen är en idiot. Du, anonym, någonstans finns det en by som saknar sin idiot, dock inte här i Sverige.

  SvaraRadera
 6. Hej Feminix!
  Jag hittar ingen emailadress så jag skriver här.

  Du har en funktion på din blogg som autmatiskt länkar till min blogg, på varje nytt inlägg, trots att du inte nämner något om inlägget i din blogg.
  Jag antar att det har att göra med att du har en länk till mig i din högerspalt.

  Jag skulle vara ytterligt tacksam om du tar bort den funktionen, och bara länkar om du direkt kommenterar mitt blogginlägg.
  Allt annat räknar jag som spam. Och tar bort.
  MVH
  Monica O Kolkman

  SvaraRadera
 7. Hopplöst att kommentera/debattera här när man möts av personangrepp - t.ex. kallas IDIOT.
  Det är sådant språk man använder när man inte har några vettiga argument att komma med.
  Hade vi mötts öga mot öga hade man väl fått en på käften också, eller några sparkar.
  Hälsningar från Idiot Bengtson

  SvaraRadera
 8. Kära lilla Robin!
  Om jag faller under begreppet rövlyftare eller inte har jag ingen aning om, men du behöver inte oroa dig för min arbetssituation. Du vet, jag är en av de där människorna som betalar så pass mycket skatt så att det räcker till ditt socialbidrag.

  Berätta istället hur du hade tänkt dig att lösa den här frågan utan invandring. Ska ni sitta ute i skogen och leka riktig svensk kultur samtidigt som mängden renrasiga medborgare sjunker? Hur menar du att en yngre generation ska dra ihop pension till en dubbelt så stor pensionärsgrupp?

  Jag antar att din långsiktiga plan är att vi ska knulla mer för att bli fler!? Men innan vi fått ihop tillräckligt med arbetsföra människor, hur gör vi då?

  SvaraRadera
 9. "Rövlyftare [muslimer] jobbar enbart svart"


  Och så blir ni upprörda när jag kallar er kulturrasister.

  SvaraRadera
 10. Hur menar du att ex.vis khattuggande analfabeter från Somalia, som troligtvis aldrig kommer att få ett arbete eller någonsin assimileras ska dra ihop pensioner till oss andra? Blir inte det ännu fler kostnader isåfall? Har du någonsin tänkt tanken att dom oxå åldras? Problemet är inte invånarantalet, problemet är att inte tillräckligt många har sysselsättning. Hur i helvete löser man sysselsättningsproblemet med att importera ytterligare bidragstagare? Väntar med spänning på ett begåvat svar....Blodsven

  SvaraRadera
 11. Blodsven! Jag är tveksam till att du kan bedöma vad som är ett begåvat svar men jag försöker i alla fall.

  Jag förlitar mig varken på Khattuggande analfabeter från Somalia eller toksvenska tjackpundare. Men eftersom jag kan matematik så förstår jag att det kommer att behövas massor av arbetskraft för att jobba ihop till 40-talisternas pensioner. Med färre i arbetsför ålder och fler pensionärer så fungerar det liksom inte annars.

  Då har man två val:
  Antingen så jobbar man för att dessa personer ska trivas här och vilja hjälpa till att hålla allas vår levnadsstandard uppe eller också så kastar man skit på dem och sänker sin levnadsstandard. Du har uppenbarligen valt att kasta skit vilket kommer att innebära ett problem för nästa generations pensionärer.

  SvaraRadera
 12. Tacka fan för att man trivs om man kommer från en hydda, och får allt gratis och inte behöver bjuda igen! Så trivseln behöver du inte oroa dig för, men hur i helvete löser du ekonomin med det? Jag kastar väl för fan inte skit på den som sänker sin levnardstandard, för att med gott hjärta hjälpa någon i nöd! Däremot pissar jag gärna alla hycklande godhetsnymfomaner i halsen, som lever gott på att leka samvetsömma helgon, när sanningen är att skapa kaos och splittring för egen vinning! Eftersom du förstår ekonomi, så har du säkert ett begåvat svar ännu en gång...Blodsven

  SvaraRadera
 13. Tacka fan för att man trivs om man kommer från en hydda, och får allt gratis och inte behöver bjuda igen! Så trivseln behöver du inte oroa dig för, men hur i helvete löser du ekonomin med det? Jag kastar väl för fan inte skit på den som sänker sin levnardstandard, för att med gott hjärta hjälpa någon i nöd! Däremot pissar jag gärna alla hycklande godhetsnymfomaner i halsen, som lever gott på att leka samvetsömma helgon, när sanningen är att skapa kaos och splittring för egen vinning! Eftersom du förstår ekonomi, så har du säkert ett begåvat svar ännu en gång...Blodsven

  SvaraRadera
 14. Blodsven, nu vet jag inte ens vad du svarade på.

  En enkel fråga:
  Hur har du tänkt att vi i Sverige ska göra när antalet pensionärer ökar (ökade skattekostnader) och antalet arbetsföra minskar (minskade skatteintäkter)?

  OBS! Problemet är detsamma även om vi slänger ut varenda invandrare.

  SvaraRadera
 15. Vi ska naturligtvis importera ännu fler bidragstagare, så vi till slut måste beskatta all privat egendom till förmån för den nya adeln. Om pensionärer är ökade skattekostnader, och om vi då samtidigt importerar hundratusentals icke arbetsföra??? Ökar då skatteintäkterna?? Ja, tacka fan för det, för då ökar ju skatterna för alla svenskar samtidigt som statsfinanserna ökar och gynnar alla utom ...just det..Trodde i min enfald att du var ekonom, men din filosofi är ju kommunistfasoner! Räcker inte stålarna till mina syften så konfiskera all privat egendom, utom din förstås...ekonomi.. my ass...Blodsven

  SvaraRadera
 16. Så Blodsven, vad är då din lösning?

  SvaraRadera
 17. Min lösning: Importera för helvete inte mer problem innan vi löst våra egna problem! Endast en idiot löser ett problem med ytterligare ett problem. En "smart" ekonom löser sina problem med fler lån, samtidigt som fanskapet vet att någon annan får ta smällen om det går åt helvete. Det har gått åt helvete redan men vem fan tar ansvaret, knappast begåvade ekonomer iallafall....Så vad är din lösning då? Blodsven

  SvaraRadera
 18. Min lösning: Importera för helvete inte mer problem innan vi löst våra egna problem! Endast en idiot löser ett problem med ytterligare ett problem. En "smart" ekonom löser sina problem med fler lån, samtidigt som fanskapet vet att någon annan får ta smällen om det går åt helvete. Det har gått åt helvete redan men vem fan tar ansvaret, knappast begåvade ekonomer iallafall....Så vad är din lösning då? Blodsven

  SvaraRadera
 19. Hahaha... Ska du lösa problemet genom att inte lösa problemet? Vilken tur att ingen förlitar sig på att du ska leda landet. Nä, svara en gång till och försök att tänka efter den här gången.

  SvaraRadera
 20. Mitt svar är ju för helvete att stoppa idiotimporten av ytterligare kostnader innan vi har löst en jävla massa andra problem. Dessutom har jag iallafall försökt att ge dig ett svar, vilket du bara hånsflinar åt. Så mycket vet jag iallafall, att sedan ekonomerna tog över politik och näringsliv så har det enbart gått åt helvete för den lilla människan. Har herr Besserwisser förstått någaot av mitt resonemang nu då? Nu jävlar är det din tur att komma med ett konkret svar, och jag vill inte enbart se en jävla massa översittarsvammel...Blodsven

  SvaraRadera
 21. Det är ju en jävla tur att det finns ekonomer. Hade folk som Blodsven styrt landet så hade Sverige rasat ihop på några veckor. Det är så jävla lätt att sitta här och gapa om skit man inte har en aning, om uppeldade av en kvinna som stött på lite filmer på Youtube. Jävla idioter.

  Är det någon här som brytt sig om att kolla upp hur många barn utlandsfödda kvinnor i Sverige föde i snitt? Nej, jag trodde väl det!

  SvaraRadera
 22. Var det ditt svar? Är du politiker? Såna börjar oxå svamla en massa obegripligt skit när dom inte har ett vettigt argument att komma med. Tack för att du avslöjade dig....Blodsven

  SvaraRadera
 23. Blodsven, att det är obegripligt för dig har ju knappast att göra med vad som är bäst för Sverige. Tvärtom.

  Om man har problem som MÅSTE lösas genom att locka fler arbetsföra människor till Sverige så hjälper det ingen, allra minst våra pensionärer, att sitta på nätet och sprida hatpropaganda. Vi behöver hjälp för att kunna försörja våra pensionärer. Punkt.

  PS. Utlandsfödda kvinnor i Sverige föder i snitt 2,31 barn. Det är dessutom en nedåtgående trend. Även dessa kvinnor föder färre och färre barn.

  SvaraRadera
 24. Håller med dig att det inte hjälper våra pensionärer att sprida hat. (Anser inte att jag gjort det heller, utom möjligen till våra inkompetenta pappskallar inom politiken). Dessutom har du just avslöjat hela bluffen. Att kalla billigare arbetskraft för "flyktingar", är naturligtvis hela syftet för alla bankboksrunkare. Däremot kanske jag kan öppna ögonen på några pensionärer, och få dom att rösta på ett bättre alternativ som värnar mer om svenska intressen....Blodsven

  SvaraRadera
 25. Blodsven, vem har talat om billigare arbetskraft? Många av flyktingarna har säkert mycket mer utbildning och högre intelligens än vad du har. De borde få betalt därefter.

  Nå, hur hade du tänkt att lösa problemet?

  SvaraRadera
 26. Påstår inte att min intelligens eller utbildning är värt så mycket i vår sjuka förljugna värld numera! Däremot har jag kunskaper som skulle kunna ställa till ett helvete för hela landet på 5 minuter om jag vore anarkist eller terrorist. Talar du helt plötsligt om högutbildade "flyktingar", eller om lågutbildat folk som ska torka oss i arslet när vi blivit senila? Isåfall ska du vara jävligt försiktig med att importera ex.vis muslimer som inte har mycket till övers för andra än sina egna. Kan du för en gångs skull ge din lösning på hela Europas jätteproblem??? Vi är säkert minst 400 miljoner´eurpoe`er som vill ha en bra förklaring....väntar med spänning...Blodsven

  SvaraRadera
 27. Blodsven, jag ser inte att du fick något svar på din fråga från den anonyma "politikern". Trodde väl inte det....

  SvaraRadera
 28. Det här verkar vara ursprungsversionen (eftersom den har >12 miljoner views)
  www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
  YT-kontot har bara en enda video...

  TIPS
  Blodsven - du kan använda "Namn/URL" och skriva i Blodsven, du kan lämna URL blankt.
  Alla(?) anonyma - som ovan, ta nåt namn bara, så man kan följa konversationen.

  SvaraRadera
 29. Ann-Marie: Har någon fått något svar på någon av frågorna?

  SvaraRadera
 30. Tack för utbildningen Johanlll....

  SvaraRadera
 31. Blodsven: Du får ALDRIG ett rakt svar av en mussla, dom ä helt enkelt inte kapabla till det. Det ingår väl i deras taqqiyya.

  SvaraRadera
 32. Ann-Marie: Har jag fattat rätt att du bor"over there"? Isåfall kan du rösta i svenskt val därifrån? Tänker inte fråga hur du tänker rösta iallafall...hehe..

  SvaraRadera
 33. Blodsven: ja/endast riksdag/;o)

  SvaraRadera