onsdag 14 juli 2010

Ett litet visdomsord

Kulturbloggens skribent "I want to belive" skriver: "Sverigedemokraterna största hotet mot Sverige sedan andra världskriget":
 "Sverigedemokraterna är en fara för vår demokrati: partiet göder osämja och misstänksamhet och omöjliggör en seriös diskussion."
På detta svarar "Mikael Ollon":
"På samma nivå som: Min kollega är en fara för en lugn arbetsmiljö eftersom varje morgon jag träffar på honom vill jag slå honom på käften." 
 Så klokt! Så träffande!

Signaturen "golferska" skriver:
"Jag vill leva i ett Demokratiskt Sverige där det finns yttrandefrihet, annars börjar det ju likna en diktatur, där censuren sprider ut sig. Jag tycker att de som kommer hit måste ju försöka anpassa sig efter vårt samhälle och vår kultur och inte försöka ändra på vår kultur och lagar.[...]


Under 1930-talet togs inte Hitler på allvar innan det var för sent. Ska vi göra om samma misstag? Nästa förintelse kanske gäller oss icke muslimer.
Jag är orolig inför framtiden med nuvarande utveckling i världen.
God bless us all!"
Jag känner precis som "golferska".
Sen kommer något intressant. Mahmoud Aldebe lämnar en kommentar och avslöjar här tydligt att han blir förolämpad och kränkt av att någon bara citerar hans egna ord i brevet till politikerna!:
"Jimmie Åkesson förtalar och förolämpar mig personligen i sina uttalande och publikationer. Senaste krigsorden var i Sd valpropaganda, det gäller påståenden att bl.a. att jag förespråkar särlagstiftnig för muslimer och citerar rad krav från ett öppet brev skickat till politiker april 2006."

1 kommentar:

  1. En berömd svartskalle och semit sa en gång att så som man behandlar andra blir man själv behandlad. Generaliserar man själv får man finna sig att bli föremål för generaliseringar själv!

    SvaraRadera