tisdag 1 juni 2010

Oh, denna underbara berikning!

 Vi stackars ynkliga svenskar klarar oss ju inte utan dessa högtstående kulturella berikare. Vi är så tacksamma över att de vill komma hit och visa oss hur man ska leva. Varje dag kommer en ny lektion i våra tidningar. Här är en liten pärla från NT: Misshandlades för att han umgicks med en "kofar":

"Utanför Otten började en somalisk man anklaga en landsman för att umgås med en kofar, det vill säga en icke muslim. Bråket eskalerade och det slutade med en rak höger rakt i ansiktet.[...]Knytnävsslaget var så hårt att han ramlade omkull och blev liggande.
Då ringde 24-åringen till polisen. Det ledde till att polisen omhändertog den slagne som fick stanna i fyllecellen under natten. Enligt honom var det ingen som ville lyssna på hans version.
När han väl släpptes gick han raka vägen och polisanmälde 24-åringen för misshandeln. Han erkänner att han slagit landsmannen, men säger att det berodde på att han var så provocerande och knuffades. 24-åringen säger sig inte känna till innebörden av ordet kofar."

Visst behöver vi fler sådana!?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Off topic: varför står jag under kristna och KD?! *asg*
    Onekligen visar det kanske höjden av researchkunskap i "tankesmedjan"

    SvaraRadera
  2. Godtar du tidsbrist som ursäkt? Misstaget är åtgärdat.

    SvaraRadera