söndag 18 april 2010

Expressen slår rekord i folkförräderi?

Jag skäms inte att säga att jag mår illa och gråter när jag läser hur folkförrädarna på Expressen skriver: Bygg fler moskéer
"Förr eller senare kommer islam och muslimer bli en integrerad del av det svenska. Ingen vettig människa kommer att tjafsa om moskéer.[...]
På senare tid har det tjafsats i Göteborg. Högerrasister har larmat och gjort sig till. Men i torsdags togs det första spadtaget för att bygga moskén på Hisingen.

För människor som har som hobby att avsky invandrare är detta förstås en motgång. Men för alla som vill att integrationen ska lyckas, att Sverige ska navigera framgångsrikt genom förändringens ofrånkomliga vindar, är ett moskébygge en glad nyhet.[...] 
I brist på andra finansiärer har muslimerna bakom moskébygget på Hisingen tvingats ta hjälp från Saudiarabien, där en hårdför wahhabitisk lära regerar. Denna trend finns i hela Europa och den är förstås inte idealisk.
Men förhoppningsvis kommer tillräckligt många svenska muslimer att bli tillräckligt etablerade och resursstarka i framtiden för att riktigt kunna blir herrar - och damer - över sin svenska islam.
Och förhoppningsvis kommer framtida svenskar med muslimsk bakgrund att kunna se på sina moskéer som gammelsvenskar ser på kyrkorna: som vardagliga, som heliga byggnader eller bara som ett kulturarv som man strosar förbi på sin väg till pizzerian."
  I mina ögon är detta varken mer eller mindre än ett folkförräderi. Förrädarnas dröm blir verklighet då våra barnbarn är en förtryckt minoritet i ett muslimskt Sverige. Men vi som inte vill detta, vi vet hur vi ska rösta, eller hur?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.seLäs även andra bloggares åsikter om , , , !

5 kommentarer:

 1. Det är lite försåtligt att tala om barnbarn då det kan förleda Svenne Kålrot till att det är något som kanske inträffar om 50 år. Med den fart utvecklingen går just nu så kommer Sverige vara muslimskt om mindre än 10 år. Valet i höst kan mycket väl vara det sista någonsin eller i bästa fall det näst sista. Även om dessa val genomförs med ett minimum av val-fusk så kommer valen enbart vara kosmetiska. Beslutet att omvandla Sverige till ett muslimskt kalifat har redan tagits för längesedan över våra huvuden utanför Sverige i Bilderberggruppen. Så även om ni röstar aldrig så mycket på SD så kan ni inte förhindra kalifatet. Det har ni aldrig kunnat. Hade inte spelat nån roll om ni så hade "vaknat" för 20 år sedan. Som sagt så har redan mäktiga krafter tagit detta beslut åt oss. Det enda ni kan göra är att fly eller kämpa men det Sverige ni känner är redan dömt till undergång och kommer aldrig mer tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Fattar ni inte:
  ===============
  Det är vi Svenskar som skall integreras i Islam, och lära oss hur man slår sin hustru och ljuger för att vinna fördelar mot icke-mussar.


  /AnnaPanna

  SvaraRadera
 3. Svennesvensvensk20 april 2010 13:30

  Haha, Ja, för vi svenskar är ju så jättedåliga på att slå fruar nu, va, eller hur. (Inte slåss vi eller fifflar med ekonomin heller, nej.)

  SvaraRadera
 4. Mja, svennesvensk kanske du kan förklara kopplingen mellan islam och svenska män du gör?

  På vilket sätt är det institutionaliserat att svenska män ska slå sina fruar?
  men du kanske bara tänkte att du hade en bra one-liner utan att behöva tänka efter?

  SvaraRadera
 5. I Islam är det inte tillåtet att slå sina fruar, vart har ni fått det ifrån? Kvinnan behandlas bättre än i någon annan religion.

  Men sure, nu när jag läser din blogg förstår jag bara att det här är ännu en av alla rasistbloggar :)

  Så du menar att alla kyrkor ska finnas trots att inte alla i Sverige är kristna? När det finns ungefär lika många (eller fler) muslimer som jättegärna skulle vilja gå till en moske och be?

  Du vet väl att Sverige har religionsfrihet? :P

  SvaraRadera