lördag 13 februari 2010

Muslimer - lika främmande som utomjordingar?

Den stora invandringen av främst muslimer på kort tid har medfört stora problem.

När två helt skilda kulturer tvingas ihop blir det konflikter. Det är lätt att förstå om man bara inser att det som väst kallar demokrati det kallar muslimer brott mot Allah och det som muslimer kallar den högsta formen av demokrati det kallar vi förtryck och diktatur.Det vi kallar mord och terror, det kallar de att kämpa för sin Gud. (Kan det bli mer glödhett olika?)


Och båda anser vi oss ha rätt. Men kampen blir ojämn eftersom de har en fanatisk religiös tro som drivkraft. De tror, bokstavligen, att de kommer till paradiset om de offrar sitt liv för Allah och dödar Allahs fiender.

Problemet med muslimerna är att de kommer hit och kräver att vi svenskar ska förvandla Sverige, så att det passar dem. Vi kan givetvis inte komma till deras länder och kräva samma sak. Muslimerna föraktar oss, från början, för att vi inte är muslimer. Och för varje eftergift vi visar dem, desto mer ökar deras förakt, eftersom de föraktar svaghet.

Ännu mer ojämn blir kampen genom att våra politiker (förutom SD) inte står på vår sida, utan på muslimernas sida.

En vardagsnära konflikt är att muslimska män vägrar handhälsa på svenska kvinnor. De anser att kvinnor i väst är orena och ogudaktiga. Västkvinnorna visar ju sina kroppar på gatorna (som horor i ett skyltfönster) och de bor ju ihop med män utan att vara gifta. Detta är ett brott mot Allah, i deras ögon. De visar oss förakt, genom att vägra hälsa, och menar att det är respekt. (Ja faktiskt.) Hur ska två så fruktansvärt olika kulturer kunna leva i fred och harmoni i samma land?

Vi är faktiskt så otroligt olika, som om vi kom från två olika planeter. Att försöka integrera muslimer är lika svårt som att integrera utomjordingar.

När muslimska män vägrar att möta svenska kvinnors blick, hur ska vi kunna mötas i respekt? Om du betraktar mig som en oren brottsling mot din heliga Gud, hur kan du begära att jag ska respektera dig? Om du vägrar att hälsa på mig, hur ska jag kunna känna förtroende för dig?

Min slutsats är att islam och troende muslimer är oförenliga med Sverige, Europa och demokratin. Därför måste invandringen kraftigt begränsas!
 ( Jag menar inte alla muslimer - men kanske fler än vi tror. Alla muslimer har ju Koranen gemensamt. En Koran som slår fast att ett rättvist straff för alla som "kämpar mot Allah" är att dödas. Står man inte bakom detta är man helt enkelt inte muslim.)
Se denna video på YouTube,(Emma P skulle ta körlektion...) så kanske ni begriper varför vreden kokar i vanligt folk i vårt förstörda Sverige!

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

8 kommentarer:

 1. Det går inte leva ifred. Därför skall dom ut härifrån varenda en av dem ner till den individuella muslimen som kom hit för flera decennier sedan.

  SvaraRadera
 2. Saken är den att du och jag är inte viktiga för politikerna. Vad politikerna och de som gömmer sig bakom dem gör är att tjäna sina syften (makt/kapitalism) genom att försöka se till att "Status Quo" behålls i världen. Västvärlden är på sitt vis en tyrann som står på de fattiga i andra delar av världen.

  Vi här i Sverige skäms inte alls. Allt vi vill är att vara i fred i våra vardagsrum och låta tiden löpa.

  Sanningen är att islam är sanningen. Sanningen som ger människor runt om i världen livskraft och glädje i detta liv och det kommande. Det verkar som att de är de enda människorna som verkar stå upp för att bryta denna "Status Quo" som skapar orättvisor på jorden. Västvärlden säger lån med avseende på ränta medan islam säger "ge utan att förvänta dig något i gengäld".

  Fast du har redan bestämt dig, eller hur? Dock är det aldrig fel att delge några rättframma ord.

  Frid

  SvaraRadera
 3. Tydligen har en mussla hittat hit för att sprida sina lögner om det fredliga islam. Du kastar bort din tid. Vi är vuxna människor som inte tror på era sagor.

  SvaraRadera
 4. @Anonym:

  Har du rökt på nu igen-mussejävel!

  Fattar DU inte att inom en snar framtid åker nu ut med edra sketna muslimrövar först, och passar inte det kanske ni duger som råvara vid brikettillverkning--Schas!

  SvaraRadera
 5. hehe...rätt kul, säg mig vad gjorde svenska soldater i Afghanistan? Är det inte så att de dödade och dödades i demokratins namn? I "frihetens" namn? Det är rätt kul att kalla folk för terrorister när de försvarar sitt land mot förtryck och mot ockupation.
  Du är inte dum, men ditt hat för islam och muslimer förblinda dig.

  Man kan leva i fred med varandra och man kan leva i fred med med andra kulturer, det är sådana som du och wahabiterna som ogillar den tanken. Jag tvingar inte dig att be eller tro på Gud, jag bryr mig verkligen inte om du vill fira tomten eller vill fira jesus på julafton, men varför får inte jag ha samma rätt?
  Tänk lite utanför din bubbla ;)

  SvaraRadera
 6. Jo du får lov att ha samma rätt att tro vad du vill. Men inte här i Sverige. Vad du praktiserar i MENA rör mig inte i ryggen. Ni får gärna hålla på med era galenskaper där nere. Vad sedan dom svenska trupperna anbelangar så är jag inte heller förtjust i att dom dräller omkring därborta. Hade jag fått bestämma så hade vi tagit hem dom och satt in dom i dom olika hoodarna här hemma där dom gärna hade fått rensa upp bland allt patrasket där. Gärna väldigt hårdhänt. :)

  SvaraRadera
 7. En sak måste jag anmärka om. Att muslimska män inte tar svenska kvinnor i handen beror inte på att dom tycker att dom är "orena". Muslimska män tar inte muslimska kvinnor i handen. Man hälsar och lägger handen på hjärtat istället. Och ja, det är ett tecken på respekt.

  SvaraRadera
 8. Man tar seden dit man kommer oavsett religion. Passar inte det, finns det massor av flyg till länder där det finns trosfränder.

  SvaraRadera