fredag 11 december 2009

Mångkultur - Rosengård - Inbördeskrig!

 Se på denna video på Demokratbloggen! Kom sen till mig och säg att det finns ingen fara! Säg mig att Sverige idag är bättre än för tio år sedan! Och säg sen att Sverige blir ännu bättre med ännu fler muslimer, i ännu flera Rosengårdar över hela landet!


Se videoklippet! Kanske kommer du att vakna?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Se kvinnliga hucklen träna för jihad med både eldvapen, knivar och svärd. Se hur dom får lära sig attackera bakifrån och skära halsen av offret! Finns det sådana här läger även i Sverige?

  http://snaphanen.dk/2009/12/11/islamburg-usa/

  SvaraRadera
 2. För att motverka svenskfientligheten tänkte jag skriva lite om sådant som vi svenskar kan vara stolta över under julen. Börjar med Små grodorna, hollywood-versionen... :)

  http://raketforskarhogskolan.wordpress.com/2009/12/12/det-har-blivit-lite-klent-med-bloggandet-dom-senaste-manaderna/

  SvaraRadera
 3. Jag är så ledsen. För mig är SVerie enkelt, dvs Saltkråkan, Midsommar, Vikingar, Skärgård, Segling, Jordgubbar och en säkar miljö.
  Detta har SVENSKA politiker tagit ifråns oss alla och hävder att vi inte förstår vårt bästa, utan massinvandringen är vår framtid.
  Krig i Rosengård, en galopperande brottsutveckling i storstädersnas förorter, svensk utvandring till landsorterna där vi får vara ifred för bilbrännare, överfulla fängelser - men journalisterna VÄGRAR att leverera opartiskt statistik - det är vad vi fått.
  Kommer nu att emigrera till Fjärran Östern för att vara säker på gatorna, men med tårar rinnande nedför kinderna över Sveriges ockupering och ett evigt hat till de politiker som förstörde vår hembygd.

  SvaraRadera